LGBT; Siyonizm’in manivelası

...

Kendisini Allah'ın (cc) çocukları olarak gören Yahudiler, kendilerinden başkalarını da goimler yani hayvanlar olarak görmektedir. Allah (cc) şöyle buyurur: “Yahudiler: “Uzeyr, Allah’ın oğludur.” dediler. Hristiyanlar: “Mesih, Allah’ın oğludur.” dediler. Bu, onların ağızlarıyla söyledikleri ve daha önceki kâfirlere benzettikleri sözleridir. Allah onları kahretsin, nasıl da çevriliyorlar? (Tevbe 9/30)

Yahudiler Allah'ın (cc) seçkin kulları; kul ne ki, Allah'ın (cc) bizzat çocukları olunca, görünür alemdeki mülk de onlarındır. Çünkü mülkün sahibi Allah’tır (cc), onlarda (haşa) babalarının mülkünün tek mirasçıları ve sahibidirler. Dolayısıyla şu anda Yahudiler dışındaki tüm insanların ellerinde bulunan mal ve servetler, Yahudilerden gasp edilmiş mallardır. Böyle olunca Yahudi’nin bu gasp edilmiş mallarını geri almak için her yola başvurması mübahtır. Onlar bu yetkiyi, binlerce yıldır tahrif ettikleri, ve kendi sadist emellerinin manivelası haline getirdikleri “Tevrat”tan ve Tevratlarına göre uyarladıkları şeriatlerinden olmaktadırlar. İşte muharref Tevrat’taki onlarca ayetten ve şeriat hükümlerinden sadece birkaç örnek:

Yahudi şeriatı Talmut’tan örnekler

"Yahudi olmayanın malı, mülkü sahipsiz sayılır. Ona herkesten önce el koyan Yahudi, sahibi olur."

"Yahudi maksat ve gayeleri uğruna işlenen bütün günahlar gizli olmak şartıyla mübahtır."

"Yalnız Yahudi olanlara insan gözüyle bakılır. Yahudilerden gerisi sadece birer hayvandır."

"Allah dünyanın bütün servetini yalnız Yahudilere tahsis etmiştir. Bütün dünya serveti onlarındır."

"Bir şey çalmayınız, hırsızlık etmeyiniz, hakkındaki emir sadece Yahudilere karşıdır. Diğer milletlerin can ve malları helâldir."

"Yahudi şeriatı erkeklere zinayı haram kılmıştır. Fakat bu yalnız Yahudi kadınları içindir. Yahudi olmayanların ırzı, namusu helaldir."

"Yahudi olmayanın kanını akıtmak, Allah’a kurban sunmaktır."

“Ve Allah'ın Rab (Yehova) o milletleri senin önünden azar, azar kovacak, onları çabukça bitiremezsin yoksa senin üzerine kir hayvanları çoğalır ve Yehova onları krallarını senin eline verecek. (Tensiye Bab 7 a 22-24)

“Ele geçen her adamın gövdesi delik-deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak, evleri çapul edilecek ve karıları kirletilecek. (İşaya Bab 13/15)

“Sen benim topuzum ve cenk silahımsın ve seninle milletleri kıracağım ve seninle ülkeleri helak edeceğim. Ve seninle atı ve binicisini kıracağım. Ve seninle cenk arabasını ve binicisini kıracağım ve seninle erkeği ve kadını kıracağım ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım ve seninle Valiyi ve Kaymakamı kıracağım. (Yaremya, Bab 51/19-23)

Ayrıca Yahudiler insanlığın efendileridir ve goimler Yahudilere köle olarak yaratılmışlardır. Kölelerin ise mülkiyet hakları yoktur. Aksine kölenin tüm malları otomatik olarak efendisine aittir. “Malumdur ki; Yahudi akaidinde “Goyim’, “sadece Yahudilere hizmet için” doğanlar anlamındadır. Müslüman, Hristiyan, Budist, pagan fark etmez, Yahudi olmayan tüm insanlar goimdir. Onlar ‘Çalışacaklar, saban sürecekler, hasat biçecekler. Biz Yahudiler bir efendi gibi oturup yiyeceğiz. Yahudi olmayanlar işte bu yüzden yaratıldı” şeklindeki binlerce yıllık böyle sapık bir inançları vardır.

Başka bir deyimle “goimler” hayvandırlar. Tek insan ve seçilmiş varlık Yahudi’dir. Diğer tüm insanlar; at, eşek ve koyun, sığır gibi Yahudilere hizmet için yaratılmıştır. Ancak bu lanetli kavmin bu hayalinin geçekleşmesi için, goimlerin azalması gerekiyor. Çünkü kendi nüfusları 15 milyonu geçmezken dünyada takriben 8 milyar goim yaşamaktadır. Bu melun kavmin bu cürmüyle böyle kalabalık bir goim topluluğuyla baş etmesi mümkün değildir. O zaman çere goimlerin tırpanlanmasıdır.

Sonuç olarak insan nüfusunu azaltmaya yönelik tüm girişimler, bu hedefe matuftur. Onlar bu cürümlerini daha müreffeh bir dünya vb. ambalajlarla sunmaktadırlar. Evet müreffeh ama kendileri için müreffeh goimler için değil. Onlarca yıldır devam etmekte olan nüfus kıyımının en tehlikelisi ve en masrafsızı LGBTİQ+ tuzağıdır. Diğer yolların hepsi, hem riskli, hem masraflıdır. Ama nesiller bu tuzağa çekildiklerinde, bir kuşak sonra yok olmaları demektir. Bu konu köşe yazılarına sığmayacak kadar geniş ve derin bir konudur ves-selam… Subheneke. Bihamdike… Esteğfiruke…

Etiketler :
, , ,
Diğer Yazıları

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum