Arama
Arama Sonuçları
Kadıdağı HEM, 7’den 70’e eğitim veriyor
Kadıdağı Halk Eğitimi Merkezi (HEM), ilimizde her yaş grubuna yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Kadıdağı HEM’e bağlı Özel Yürekler ek binasında 27 yaş üstü özel eğitim öğrencilerine yönelik yiyecek içecek, el sanatları, beden eğitimi ve drama kursu alanlarında eğitim veriliyor. Ayrıca özel eğitim öğrencilerine eşlik eden velilere yönelik el sanatları eğitimleri sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından, özel eğitim öğrencilerine yönelik kurslar 12 ay boyunca devam edecek şekilde düzenlendi.
İnebolu, seyircisi karşısındaki ilk sınavdan geçemedi
Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Reis Gıda İneboluspor, hafta sonu İnebolu’da oynanan karşılaşmada sahadan 31-36 mağlup ayrıldı.
Dinamik, Elazığ’a da boyun eğdi: 45-33
Kadınlar Hentbol 1’nci Liginde mücadele eden Kastamonu Dinamik SK, deplasmanda Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK’ya 45-33 mağlup oldu.
Rektör Topal, Belediyespor’u ağırladı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini konuk etti.
İkbal: Çok genç ve tecrübesiziz
Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubunda mücadele eden Kastamonu Dinamik Spor Kulübü, ligde oynadığı 4. karşılaşmada ilk galibiyetini almıştı. Dinamik SK Antrenörü Fatih İkbal, Atatürk Spor Salonu’nda Artvin 7 Mart kulübü ile oynanan ve 33-27 galip ayrıldıkları maçı değerlendirdi.
Merkez’in rakipleri belli oldu
Kastamonu Merkez Spor Kulübü’nün Hentbol Kadınlar 2’nci Ligi’ndeki grubu ve rakipleri kesnileşti.
Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy, Kadıdağı’nda inceleme yaptı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Kadıdağı mevkiinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Milli Takımlar Sürekli Kamp Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Dinamik SK’da kötü gidişat sürüyor: 34-39
Hentbol 1’nci Ligi’nde mücadele eden Dinamik Spor Kulübü, ligde üçüncü maçında sahasında Sivas Belediye ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Dinamik SK müsabakadan 34-39 mağlup ayrıldı.
Büyük Britanya'yı 39-14 mağlup ettik
Kastamonu Belediyespor oyuncularının da yer aldığı A Milli Kadın Hentbol Takımımız, 2023 Kadınlar Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu'nda Büyük Britanya ile oynadığı ilk maçı 39-14’lük skorla kazandı.
Dinamik SK, ilk galibiyet için Kırşehir’de
Hentbol 1’nci Ligi’nde mücadele eden Dinamik Spor Kulübü bu sezon ki ilk galibiyetini almak için Kırşehir’de parkeye çıkacak. Bugün saat 13.00’da başlayacak olan müsabaka Ahi Evran Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda oynanacak.
Bu haftasonu spora doyacağız
Kastamonu, spor anlamında renkli bir hafta sonu geçirecek. Çeşitli branşlardaki temsilcilerimiz bu hafta sahalarında oynayacağı müsabakalarla şehrimize başarı getirebilmek için mücadele edecek. Bu sayede Kastamonu’da spor anlamında birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Hentbol, Voleybol ve Futbol branşlarında oynanacak 5 karşılaşma sporseverlerin spora doyacağı bir hafta sonu yaşatacak.
Belediyespor’da zorlu Avrupa sınavı
EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini Lokomotif Zagreb karşısında alan Kastamonu Belediyespor, yarın Team Esbjerg ile karşılaşacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta mesaisinde. İki yıldır ülkemizi devler liginde temsil eden Belediyespor, Lokomotif Zagreb maçında alınan galibiyetin ardından gözünü bu müsabakaya çevirdi.
Altın Kızlar, bugün Adasokağı’nı ağırlıyor
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 4. hafta bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Kastamonu Belediyespor’un Şampiyonlar Ligi müsabakası sebebiyle ertelenen Totemcard Adasokağı maçı Merkez Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak.
Sporun ‘en’leri ödüllendirildi
3-9 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nda En’ler Ödül Gecesi düzenlendi.
Amatör Spor Haftası yarın başlıyor
Bu yıl 3-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri programı netlik kazandı. "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun koordinesinde yapılacak.