Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!';

Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın hentbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Güzel açıklamasında; "Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak" dedi....

"BELEDİYENİN GÖREVLERİNDEN BİRİ DE HENTBOL TAKIMI GİBİ İLİMİZİN YÜZ AKI BİR TAKIMA SAHİP ÇIKMAKTIR"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel açıklamasında şunları söyledi; "Belediye Başkanı Baltacı bu ayki Meclis oturumunda bu sefer hedefine Kastamonu Belediye Hentbol Takımını koydu. Açıklamasının her satırı facia. Hentbol takımı belediyenin bir birimi ya da Belediyeye ait bir takım olmayabilir. Ama belediyenin görevlerinden biri de hele ki Milli Sporcuları bünyesinde barındıran Kastamonu Kadın Hentbol Takımı gibi İlimizin yüz akı bir takıma sahip çıkmaktır. Bu da Belediyenin Spor Faaliyetlerine ayırdığı bütçe ile destek mahiyetinde olmaktadır. 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 'Belediyenin görev ve sorumlulukları' başlıklı 14’üncü maddesinde; 'Gerektiğinde, sporu teşvik etmek amacıyla gençlere spor malzemesi verir, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdî yardım yapar ve gerekli desteği sağlar, her türlü amatör spor karşılaşmaları düzenler, yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan öğrencilere, sporculara, teknik yöneticilere ve antrenörlere belediye meclisi kararıyla ödül verebilir' denilmektedir. Bu kanunu Belediye Başkanının bir açıp okumasını ve ondan sonra konuşmasını tavsiye ediyorum."

"KADIN HENTBOL TAKIMIMIZA KAFAYI TAKMIŞ VAZİYETTE"

"Her seferinde çıkıp Kastamonuspor'un yanındayız diye bağıran bu zihniyet Kastamonuspora da zerre destek olmadığı gibi milli sporcularımızın İlimizi ve Ülkemizi temsil ettiği Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Nasıl Kadın Volaybol Milli Takımımız Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyor, göğsümüzü kabartıyor ve Türk Kadınının gücünü dünyaya gösteriyorsa , filenin sultanları olarak anılıyor ve bizleri gururlandırıyorsa,  Kastamonu Kadın Hentbol Takımımız da bizleri aynı derecede gururlandırıyor."

"NE YAPTINIZ 3 AY BOYUNCA?"

"Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak Sayın Başkan!  Kusura bakmayın. İşiniz gücünüz belediyecilik ise görevinizi yapacaksınız. Ne yaptınız 3 ay boyunca. Laf konuşmak dışında ne yaptınız Kastamonu için? Koca bir hiç!"

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum