Bu haftasonu spora doyacağız;

Bu haftasonu spora doyacağız

Kastamonu, spor anlamında renkli bir hafta sonu geçirecek. Çeşitli branşlardaki temsilcilerimiz bu hafta sahalarında oynayacağı müsabakalarla şehrimize başarı getirebilmek için mücadele edecek. Bu sayede Kastamonu’da spor anlamında birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Hentbol, Voleybol ve Futbol branşlarında oynanacak 5 karşılaşma sporseverlerin spora doyacağı bir hafta sonu yaşatacak....

Kastamonu, spor anlamında renkli bir hafta sonu geçirecek. Çeşitli branşlardaki temsilcilerimiz bu hafta sahalarında oynayacağı müsabakalarla şehrimize başarı getirebilmek için mücadele edecek. Bu sayede Kastamonu’da spor anlamında birçok müsabakaya ev sahipliği yapacak. Hentbol, Voleybol ve Futbol branşlarında oynanacak 5 karşılaşma sporseverlerin spora doyacağı bir hafta sonu yaşatacak.

Futbol’da 2’nci Lig’de temsilcimiz GMG Kastamonuspor sahasında Vanspor’u konuk edecek, futboldaki bir diğer temsilcimiz Özel İdare KHS ise Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Boyabat 1868 Spor’u konuk edecek. Hentbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK sahasında Danimarka’nın Team Esbjerg takımı ile karşılaşacakken hentbol 1’nci ligi temsilcimiz Kastamonu Dinamik SK ise Samsun Gençlik SK’yı ağırlayacak. Kadınlar Voleybol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Taşköprüspor ise Zerenspor ile karşılaşacak.

Müsabaka programı şu şekilde:

BUGÜN: Kastamonu Dinamik SK-Samsun Gençlik SK (Atatürk Spor Salonu, Saat 14.00)

Taşköprüspor-Zerenspor (Hüsnü Tandoğan Spor Salonu, Saat 16.00)

YARIN: GMG Kastamonuspor-Silahtaroğlu Vanspor FK (Gazi Stadı, Saat 14.00)

Kastamonu Belediyesi GSK-Team Esbjerg (Merkez Spor Salonu, Saat 15.00)

Özel İdare KHS-Boyabat 1868 Spor (Hasan Doğan Tesisleri, Saat 16.00)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum