Dinamik SK’da kötü gidişat sürüyor: 34-39;

Dinamik SK’da kötü gidişat sürüyor: 34-39

Hentbol 1’nci Ligi’nde mücadele eden Dinamik Spor Kulübü, ligde üçüncü maçında sahasında Sivas Belediye ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Dinamik SK müsabakadan 34-39 mağlup ayrıldı....

Hentbol 1’nci Ligi’nde mücadele eden Dinamik Spor Kulübü, ligde üçüncü maçında sahasında Sivas Belediye ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Dinamik SK müsabakadan 34-39 mağlup ayrıldı.

Dinamik Spor Kulübü bu sezon ki ilk galibiyetini almak için Atatürk Spor Salonu’nda parkeye çıktı. Hafta sonu oynanan müsabakada ilk yarı skoru da 17-20 konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

A Grubu’nda mücadele eden Dinamik Spor, ligde henüz galibiyet alamazken ilk haftayı BAY geçen temsilcimiz oynadığı üç karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Sivas temsilcisi ise 4 maçta aldığı 4 galibiyetle zirvede yer alırken, Dinamik karşısında alacağı skorla liderlik koltuğunu sağlama aldı

Dinamik Spor Kulübü, ligde gelecek hafta sahasında Artvin 7 Mart takımını konuk edecek. Müsabaka 19 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum