Belediyespor’da zorlu Avrupa sınavı;

Belediyespor’da zorlu Avrupa sınavı

EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini Lokomotif Zagreb karşısında alan Kastamonu Belediyespor, yarın Team Esbjerg ile karşılaşacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta mesaisinde. İki yıldır ülkemizi devler liginde temsil eden Belediyespor, Lokomotif Zagreb maçında alınan galibiyetin ardından gözünü bu müsabakaya çevirdi....

EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini Lokomotif Zagreb karşısında alan Kastamonu Belediyespor, yarın Team Esbjerg ile karşılaşacak. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız kanalından naklen yayınlanacak. Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonlar Ligi'nde altıncı hafta mesaisinde. İki yıldır ülkemizi devler liginde temsil eden Belediyespor, Lokomotif Zagreb maçında alınan galibiyetin ardından gözünü bu müsabakaya çevirdi.

Kastamonu Belediyespor’un Lokomotif Zagreb karşısında aldığı galibiyet hem Kastamonu'nun hem de kadın hentbolunun EHF Şampiyonlar Ligindeki ilk galibiyeti olarak tarihe geçmişti. Çarşamba günü Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne konuk olan ve karşılaşmadan 38-23 galip ayrılarak ligde 5’te 5 yapan temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, ligdeki başarısını EHF Şampiyonlar Ligi’nde de sürdürmek istiyor.

Süper Lig maçının ardından Kastamonu’ya dönerek yarın oynayacakları Esbjerg maçı hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde antrenmanlarda oyuncuların istekli halleri gözlerden kaçmadı.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediyesi GSK antrenörü Claus Mogensen, galibiyetin temelinin savunmanın oluşturacağını söyledi.

MOGENSEN: “BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Mogensen, “Lig maçı bir anlamda Esbjerg maçı öncesinde bizim için bir hazırlık maçı gibiydi. Esbjerg bu sene şampiyonlar liginin önemli takımlarından bir tanesi. Bu anlamda zor bir müsabaka olacağını biliyoruz. Esbjerg fiziksel olarak da iyi bir takım. Biz de onları hızlı bir oyunla yenmeye çalışacağız. Tabi hedefimiz gruplardan çıkmak. Bundan önceki iki karşılaşmada da galibiyete çok yaklaşmıştık. Bundan sonra da önümüzde 9 tane müsabaka var. 9 müsabaka içerisinde yine aynı şekilde kıl payı kaybettiğimiz maçları yenebileceğimizi düşünüyorum. Bunun için de iyi bir hazırlık gerekiyor. Bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

CHEBBAH: “DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİYLE OYNAYACAĞIZ”

Yarın oynanacak olan Esbjerg maçı hakkında konuşan Mouna Chebbah şu sözleri söyledi: Hentbolda Dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi ile oynayacağız. Esbjerg güçlü bir takım olarak görülebilir bizim de iyi bir takım birlikteliğimiz var. İyi bir oyunla, iyi bir savunma ile galip geleceğiz. İyi bir takım karşısında iyi bir galibiyet almak hepimizi mutlu edecektir.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum