Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy, Kadıdağı’nda inceleme yaptı;

Genel Müdür Yardımcısı Altunsoy, Kadıdağı’nda inceleme yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Kadıdağı mevkiinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Milli Takımlar Sürekli Kamp Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu....

Altunsoy’a inceleme esnasında, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, hizmet ve şube müdürleri eşlik etti.
Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, içerisinde basketbol, voleybol ve hentbol branşlarına uygun 3 adet spor salonu, minder sporları salonu, fitness salonu, 8 kulvarlı, tüm disiplinlere uygun ve IAAF onaylı atletizm pisti, sağlık merkezi, açık sahalar, 150 yatak kapasiteli dinlenme merkezi ile 500 seyirci kapasiteli kongre merkezi bulunan Milli Takımlar Sürekli Kamp Eğitim Merkezi’nin yapım ve süreci hakkında bilgiler aldı. Altunsoy, inceleme sonunda İl Müdürlüğü’ne geçerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, hizmet ile şube müdürler ve personelle konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum