Önce Küre, sonra Hanönü! Sırada Tosya var....;

Önce Küre, sonra Hanönü! Sırada Tosya var....

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü hastanelerde eksiklerin giderilmesi için düğmeye bastı. Devlet Hastanelerindeki cihaz yenileme ve eksiklerin giderilmesi için Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü firmalarla anlaşmalara gidiyor......

Hanönü İlçe Devlet Hastanesi'nde cihaz alımları için Acacia Maden ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında anlaşma sağlandı. Süreç ise bu hafta içerisinde başlatılacak.

Küre ilçesinde Eti Bakır Maden İşletmesi sahibi Cengiz Holding ile yapılan anlaşma doğrultusunda hastanenin ihtiyaç duyduğu cihaz alımları gerçekleştirilmişti. Hanönü ilçesinde de cihaz alımı yapılacak. İl Sağlık Müdürlüğü ile Acacia Maden İşletmesi arasında anlaşma sağlandı. Hastanedeki eksik olan cihaz alımları ile yenileme noktasında Acacia Maden tarafından 3 milyon TL'ye yakın destek sağlanacak. Hanönü İlçe Devlet Hastanesi'nde cihazlar yenilenecek. 

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, konuyla ilgili olarak; "Küre'de yapmıştık, şimdi Hanönü'nde bir anlaşma gerçekleştirdik. Bunda Vali Bey'in de desteği oldukça fazla. Bu hafta içerisinde sürece başlıyoruz. Tosya Devlet Hastanesi için de girişimlerimiz olacak" dedi.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum