Kastamonu kararı, Erdoğan'ın onayından geçti!;

Kastamonu kararı, Erdoğan'ın onayından geçti!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde Eflani yolu üzerinde yer alan Kayabaşı mevkinde bulunan 452 dönümlük arazinin "Organize Sanayi Bölgesi" yapımı için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından geçti. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı....

Önceki dönemde Pınarbaşı Belediye Başkanlığını yürüten eski Başkan Şenol Yaşar, Resmi Gazete'de yayımlanan 'Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılması kararını duyurdu ve şu ifadeleri kaydetti;

"HAYIRLI OLSUN PINARBAŞI'M..."
"Başkanlığım döneminde sırasıyla Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlüğü, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü nezdinde yapmış olduğum girişimler neticesinde seçim vademiz içerisinde de olan Eflani yolu üzerinde ki Kayabaşı mevkinde bulunan 452 dönümlük arazinin "Organize Sanayi Bölgesi" yapımı için Orman vasfından çıkaran karar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Onaylanmış olup Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
İlçemize çok büyük katma değer sağlayacak, istihdam yaratacak zor olan kısmı yapmış olduğum gayretli çalışmalar sonucunda buraya kadar gelmiştir. Yaptığım bu güzel çalışma İNŞALLAH yeni Belediye yönetimi tarafından takibi ve yürütümü yapılarak neticelendirilir.
Buna göre sonuçta ilçemiz çok büyük bir kazanım elde etmiş olacak. Pınarbaşı'mıza hayırlı olmasını canı gönülden temenni ediyorum."

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum