MHP İl Başkanı Şahin’den, Kastamonu Belediyesi’ne sert eleştiriler;

MHP İl Başkanı Şahin’den, Kastamonu Belediyesi’ne sert eleştiriler

Yeni belediye yönetiminin ilk 4 ayına sert eleştiriler getiren MHP İl Başkanı Emre Şahin, bu süre zarfında belediye personelleri üzerinde mobing ve yer değiştirmelerle, hizmetten uzak bir algı operasyonu yürütüldüğünü öne sürdü....

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 4 ay geçti. Uzun yıllar sonra bir kez daha CHP kadrolarının iş başına geldiği Kastamonu Belediyesi, eski milletvekili Hasan Baltacı yönetiminde 4 aya yakın bir süreyi geride bıraktı.

Yeni belediye yönetiminin ilk 4 ayına sert eleştiriler getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, bu süre zarfında belediye personelleri üzerinde mobing ve yer değiştirmelerle, hizmetten uzak bir algı operasyonu yürütüldüğünü öne sürdü.

“ALGI OPERASYONU YÜRÜTME ÇABALARINI HEP BİRLİKTE GÖRDÜK”

İl Başkanı Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Kıymetli hemşehrilerim; 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinin üzerinden yaklaşık olarak 4 ay kadar süre geçti. Bu süreyi Kastamonulu hemşerilerimizle birlikte tahlil ettik. Ne yazıktır ki bu süre zarfında mevcut belediye yönetiminin bir önceki dönemi eleştirme yoluyla zaman kazanmaktan başka bir iş yapmadığını, olmayan projeler üzerinden içi boş vaatler verildiğini ve sadece belediye personelleri üzerinde mobing kurma ve yer değiştirme gibi tamamen hizmetten uzak bir algı operasyonu yürütme çabalarını hep birlikte gördük.”

“SİYASİ MENFAAT VE RANT KAYGISINDAN BAŞKA BİR HİZMET ÜRETEMEYECEĞİ AÇIKÇA ORTADA…”

“Bu 4 aylık süre zarfında, belediye hizmetlerinde aksamaların olduğunu, vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorunların çözüme kavuşmadığını, caddelerdeki sulamaların zamanında yapılmayıp yeşilliklerin göz göre göre kurumaya terk edildiğini, ilaçlamaların yerinde ve zamanında yapılmadığını ve özellikle muhtarlarımızın mahallelerindeki sorunların kulak arkası edildiği herkesin malumudur. Sözde ‘yuvamız Kastamonu’ sloganları ile iş başına gelip hemşehrilerimizi iş vaatleri ile oyalayanların siyasi menfaat ve rant kaygısından başka bir hizmet üretemeyeceği açıkça ortadadır. Bazı belediye personellerinin mesai saatleri içerisinde dahi CHP İl binasına çağırılarak geçmiş dönem ile alakalı sorguya çekilmeleri kabul edilebilir bir davranış değildir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi en çok eleştirdikleri konulardan biri olan belediyeye ait arsaların satışı konusunda da 23.07.2024 Salı günü yapılan arsa satış ihalesi ile kendilerini boşluğa düşürmüşler ve kendi niyetlerini açığa çıkarmışlardır.”

“ESKİ BELEDİYE YÖNETİMİ ARSA SATIŞ İHALESİ YAPTIĞINDA MERDİVENDE YATANLAR ŞİMDİ NEREDE?”

“Daha dün Kastamonu Belediyesi arazi satışı için ihaleye çıktığında merdivenlerde yatanlar, adeta kendilerini korkuluklara bağlayıp yine kendilerini video ya çektirip, en iyi yaptıkları algı oyununu yapanlar şimdi neredeler? Yine arazi satışı ihalesi duyurusu yapıldığında, CHP İl Başkanı tarafından; ‘Kıymetli hemşerilerim, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler daha güzel yarınlar inşa etmek, gelecek nesillere da güzel bir ülke, daha güzel bir Kastamonu bırakmak için mücadele ederken ne yazık ki birileri kendi şahsi ikballeri ve koltukları için Kastamonululara ait olanı gözü dönmüşçesine satıp savmaya devam ediyor. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki Kastamonulular kendine yani halka ait ne varsa satmayı göze almış bir belediye başkanı ile, bir belediye yönetimi ile karşı karşıyadır.’

ifadesinde bulunan ardından ‘Kendinize ait taşınmazlarınızı bu kadar rahat satabiliyor musunuz?’ ifadesini kullananlar ne için, kimler için şuanda Kastamonu Belediyesinin katlarında eylem yapmıyorlar? Aylardır takip ediyoruz, kendi yandaşlarınızı nasıl sessiz sedasız işe aldığınızı görüyoruz. ‘yuvamız Kastamonu’ dediğiniz güzel şehrimize hizmet edemeyeceğini zaten anladık. Elinizi sürmeyin de daha fazla kirletmeyin yeter.” 

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum