3 puan da Van’a hediye ettik;

3 puan da Van’a hediye ettik

GMG Kastamonuspor, sezonun 11. haftasında Gazi Stadı’nda Silahtaroğlu Vanspor FK ile karşı karşıya geldi. KSK, müsabakada maçın başından son anlarına kadar üstün oynayan taraf temsilcimiz olmasına rağmen, Vanspor’un geliştirdiği tek pozisyonda gole engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı....

Kırmızı siyahlı temsilcimiz, sahaya Eray Birniçan,  Berkan Burak Turan, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Erman Bulucu, Kemal Can Aydemir, Faruk Öcal, Hakan Olkan, Mehmet Bektaş, Şaban Özel, Mustafa Alptekin Çaylı 11’i ile çıktı.

Müsabaka 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlanırken temsilcimiz GMG Kastamonuspor’un ligde galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Karşılaşmanın 22’nci dakikasında Uğur Can’ın attığı gol ile 0-1 Van temsilcisinin üstünlüğü ile girildi. GMG Kastamonuspor maçın geri kalanında yakaladığı fırsatları değerlendiremezken bir topu da direkten döndü. Maçta başka gol olmayınca konuk ekip 3 puanın sahibi oldu.

GMG Kastamonuspor bu skorla ligde oynadığı son iki maçtan da puan alamadı. KSK oynadığı son 6 resmi maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Temsilcimiz son 3 resmi maçında da golle buluşamadı. Kırmızı siyahlılar, ligde 12’nci hafta müsabakasında 30 Ekim Pazar günü zirve mücadelesi veren İskenderunspor FK ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka saat 19.00’da başlayacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum