Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Karabacak; 'Doğan Ünlü siyasi mevta!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, açıklamasında Doğan Ünlü için; 'Doğan Ünlü'nün artık siyasi bir mevta olduğunu düşünüyorum. Mevtanın arkasından da konuşulmaz' dedi.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu pastırması
Kastamonu İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Güray Parçal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Halil Uluay’a ünlü yayıncıdan hoş olmayan ifadeler!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de konuşma yaptığı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’e X hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
QUA Granite’eİletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülü
QUA Granite, 1973 yılından beri yayımda olan Türkiye’nin ilk ve tek malzeme kataloğu YAPI KATALOĞUçatısı altında 28.kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL
QUA Granite,Doğaya Sahip Çıkıyor
Sürdürülebilir su yönetimi anlayışını benimsediğini vurgulayan QUA Granite,su kıtlığının önüne geçerek gelecek kuşaklara iyi bir yaşam sağlamanınherkesin vazifesi olduğunu belirtiyor.
Bilim adamları yüzyılın depremini analiz etmek için sahada
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremleri mercek altına aldı. TÜBİTAK'ın çağrısı ile 18 araştırma ekibi sahaya inerek, sismik gözlem çalışmalarından başlıca hasar modlarının incelenmesine kadar birçok konuda araştırmalara başladı.
İGM, ‘imar’ ve ‘su’ gündemiyle toplandı
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde (İGM) şubat ayı olağan ikinci toplantısı, Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi.
İGM’de Şubat maratonu başladı
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde (İGM) Şubat ayı olağan toplantıları başladı. Ayın ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu İYİ Parti’de ‘Ataşalar’ dönemi
İYİ Parti 3. Olağan Kastamonu İl Kongresi düzenlendi. Rüya Düğün Salonu’nda yapılan kongre sonucunda Faruk Ataşalar, il başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İYİ Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ahmet Katar’ın açılış konuşması ile başlayan kongrede; Divan Başkanlığını İYİ Parti Genel Merkez İdare Kurulu Üyesi, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yardımcılığını Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı, katip üyelikleri ise Mustafa Çetinkaya, Beyhan Kellecioğlu ve Mustafa Sarımeşe yaptı.
‘Kastamonu’da 2’nci partiyiz’
İYİ Parti Merkez İlçe 3. Olağan Genel Kurulu, Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı ile Tuncay Özkan’ın listeleri yarıştı. 233 oyun kullanıldığı, 2 oyun geçersiz sayıldığı kongre sonunda 221 oy alarak rakibine büyük fark atan mevcut Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı, tekrar seçilerek güven tazeledi. Diğer aday Tuncay Özkan’ın listesi ise sadece 10 oy alabildi.
2023 hedefleri masaya yatırıldı
Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Teknokent İdare ve Kuluçka Merkezi binasında gerçekleştirildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı YİGM Stajyer Kontrolörlük giriş sınavı duyurusu
Kültür ve Turizm Bakanlığı YİGM Stajyer Kontrolörlük giriş sınavı duyurusu
‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’
CHP Kastamonu İl İnsan Hakları Komisyonu basın açıklaması gerçekleştirildi. CHP Kastamonu İl İnsan Hakları Komisyonu şu ifadelere yer verdi; "İktidara geldiğimizde bu düzen değişecek, bu tablo tersine dönecek. Az kaldı. İktidarımızda zenginliği adil paylaşan Türkiye’de ülkemizde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Aile destekleri sigortasıyla her aile asgari bir gelire kavuşacak."
‘Kastamonu'yu engelli dostu bir şehir yapma gayretindeyiz’
3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Kurşunlu Han'da kahvaltılı program düzenlendi. Programda konuşan Vali Avni Çakır; "Birliğimizin beraberliğimizin hatırlamamızın sadece bir güne sığmaması gerektiğini biliyor ve inanıyorum. Onların güçlü duruşları, özgüvenleri son derece takdire şayan. Kastamonu'yu engelli dostu şehri yapma noktasında da tüm birimlerimizle yoğun bir çaba içerisindeyiz. En ufak sıkıntı olduğunda başta şahsım olmak üzere tüm birimlerimiz yanınızda" ifadelerine yer verdi.
Özel İdare’ye 461 milyonluk bütçe
Kastamonu İl Genel Meclisi’nin (İGM) bütçe görüşmelerinin yapıldığı Kasım ayı oturumları tamamlandı. Son toplantıda İl Özel İdaresi’nin 2023 yılı tahmini gelir-gider cetveli bölüm bölüm müzakere edildi. Müzakerelerin ardından maddeler meclis tarafından oylanarak kabul edildi. İl Özel İdaresi 2023 yılı tahmini bütçesi 461 milyon TL olarak belirlendi.
İGM’de imar plan teklifleri görüşüldü
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Dünkü toplantının gündeminde imar plan teklifleri yer aldı.
‘Vedat Tek Kültür Merkezi yetersiz kalıyor’
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis Başkanı Güray Parçal, başkanlığında yapılan toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclise sunulan Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu raporunda Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi’nin yetersiz kaldığı kaydedildi.
TEÇ-SEN: Sorunlarımızı iş bırakarak anlatacağız
Öğretmenlik Meslek Kanununda toplu sözleşme taleplerinin esas alınmasını isteyen TEÇ-SEN Kastamonu Şubesi üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandı. Bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklaması TEÇ-SEN Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaçakoğlu; “Sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi dilekçelerle anlattık! Eylemlerle anlattık! Basın açıklamaları ile anlattık. Lakin hiç kimse de çözüm için elini taşın altına koymadı, koyamadı. Şimdi ise eğitim çalışanları olarak sorunlarımızı iş bırakarak anlatacağız” ifadelerine yer verdi.
İGM’de su tahsisleri görüşüldü
Kastamonu İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığındaki toplantının gündeminde komisyon raporları ve su tahsisi teklifleri yer aldı.
İGM’de Özel İdare 2023 bütçe görüşmeleri başladı
Kastamonu İl Genel Meclisi’nin (İGM) Kasım ayı olağan toplantıları başladı. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda iki gündem maddesi yer aldı.
‘Geçmişten Bugüne Hilalin Yolculuğu’ resim sergisi açıldı
Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi tarafından KastaMall AVM’de “Geçmişten Bugüne Hilalin Yolculuğu” konulu resim sergisi açıldı. Serginin açılışına Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ile davetliler katıldı.