“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”;

“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi....

Şenpazar’ı CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak istediklerini ifade eden İl Başkanı İlke Karabacak, “İktidar ‘bize oy verirseniz hizmet alırsınız’ diyor. Biz de diyoruz ki; Bize oy verseniz de vermeseniz de bizden hizmet alırsınız. Ama buradan tüm Şenpazarlı’lara sormak istiyorum. Yıllardır iktidar bu ülkeyi, bu ilçeyi yönetiyor. Şenpazar hak ettiği hizmeti aldı mı? Şenpazar’ın kalkınması için ne yaptılar? Ben söyleyeyim. Onlar Şenpazar’a üvey evlat muamelesi yaptılar” dedi.

Şenpazar’ın yıllardır kendisini görmezden gelen Cumhur İttifakı’na sözünün sandıkta söyleyeceğine inandıklarını vurgulayan İlke Karabacak, “Biz biliyoruz. Bu millet feraset sahibidir, bu millet vicdanlıdır, bu millet kendisini tehdit edene gereken cevabı verir. 31 Mart’ta milletimiz kendisine had bildirmeye çalışanlara sandıkta gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

“KASTAMONU’NUN YARDIMINA İLK CHP BELEDİYELERİ KOŞTU”

11 Ağustos 2021’de Bozkurt merkezli meydana gelen ve Şenpazar dâhil olmak üzere birçok ilçeyi etkisi altına alan sel felaketinde Kastamonu’nun yardımına CHP belediyelerinin koştuğunu söyleyen CHP İl Başkanı Dilek İlke Karabacak şunları söyledi:

“AK Parti’nin eski il başkanı Cide Belediyemizi kastederek ‘çer çöp içinde’ demiş. Sayın Doğan Ünlü’ye hatırlatmak isterim. Bizim belediyelerimiz sizin arkanızda bıraktığınız enkazı kaldırdığı gibi, vatandaşımıza da en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz demeden çalışmaktadır. 11 Ağustos 2021’de Bozkurt merkezli meydana gelen ve Şenpazar başta olmak üzere birçok ilçemizi etkisi altına alan sel felaketinde milletin yardımına ilk koşan Doğan beyin beğenmediği Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri oldu. Öyle ki sel felaketinin hemen ardından Şenpazar’a gelen Antalya Büyükşehir Belediyemiz bir TIR gıda, Muğla Büyükşehir Belediyemiz bir TIR su ve Kadıköy Belediyemiz bir hafta boyunca sıcak içecek dağıttı. Mersin Büyükşehir Belediyemize ait ekipler Şenpazar çarşısını temizledi. Ayrıca benzer bir felaketle karşı karşıya kalmasına rağmen Şenpazar’ın yardımına ilk koşan yine Doğan Ünlü’nün ‘çer çöp içinde’ dediği Cide Belediyemiz olmuştur. Tüm bu anlattıklarımızı Şenpazar Belediye Başkanı Sayın Cem Çınar’da felaketin ardından yayınladığı teşekkür mesajı tescillemiştir” ifadelerini kullandı.

“ÜNLÜ SANIRIM İL BAŞKANLIĞINI BIRAKMAK İSTEMİYOR”

Doğan Ünlü’nün AK Parti il başkanlığından istifa ettiğini ve Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olduğunu hatırlatan Karabacak, “Sayın Doğan Ünlü hepimizin bildiği gibi AK Parti’nin Merkez ilçe 1. sıra İGM adayıdır. İl başkanıyken milletvekili adayı olmak istedi olamadı. Belediye başkan adayı olmak istedi olamadı. Sayın Ünlü en sonunda 31 Mart’ta yaşayacakları seçim hezimetini ön görerek İGM adayı olmayı başarabildi. Ama anladığımız kadarıyla Doğan Ünlü’nün kafası oldukça karışık. İl Genel Meclisi üyesi adayı mı yoksa il başkanlığı görevine devam ediyor mu anlaşılmıyor. Doğan beye tavsiyem ilçelerde miting yapmak yerine başta göreve talip olduğu Merkez ilçemizdeki köylerin sorunlarıyla ilgilenmesi, sel döneminde yıkılan ve halen köprüleri, yolları yapılamayan köyleri gezmesidir” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum