Arama
Arama Sonuçları
Kabuk soyma makinesi incelendi
Daday Orman İşlerme Müdürlüğü Ballıdağ İşletme Şefliği'nde kurulumu yapılan ve hizmet vermeye başlayan Kabuk soyma makinesi incelendi.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Milletvekili Halil Uluay’a ünlü yayıncıdan hoş olmayan ifadeler!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de konuşma yaptığı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’e X hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kastamonu'da orman yangınlarıyla stratejik mücadele
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, İhsangazi Orman İşletme Müdürlüğü'nde, orman yangınlarına karşı etkin mücadele stratejilerini geliştirmek amacıyla önemli bir tatbikata ev sahipliği yaptı.
Ümit Özdağ finali Kastamonu’ya teşekkürle yaptı
İnebolu’dan yola çıkarak Ankara’ya uzanan zafer yürüyüşü tamamlandı. Yürüyüşe katılan Özdağ kapanışı Kastamonu’ya teşekkür ederek yaptı.
QUA Granite’eİletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülü
QUA Granite, 1973 yılından beri yayımda olan Türkiye’nin ilk ve tek malzeme kataloğu YAPI KATALOĞUçatısı altında 28.kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL
QUA Granite,Doğaya Sahip Çıkıyor
Sürdürülebilir su yönetimi anlayışını benimsediğini vurgulayan QUA Granite,su kıtlığının önüne geçerek gelecek kuşaklara iyi bir yaşam sağlamanınherkesin vazifesi olduğunu belirtiyor.
Başkent EDAŞ afet teyakkuzunda
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Kastamonu’nun da aralarında bulunduğu hizmet bölgesi içindeki illerde etkili olabilecek yoğun kar yağışı ve sıcaklık düşüşlerinin, enerji nakil hatlarını olumsuz etkilememesi ve afet kaynaklı oluşabilecek arızaların en kısa sürede giderilmesi için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.
Türk Akreditasyon Kurumu Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Giriş Sınavı Duyurusu
Türk Akreditasyon Kurumu Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Giriş Sınavı Duyurusu
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu Sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilan
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu Sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilan
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 33 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 33 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak
Türk Standardları Enstitüsü Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak
Türk Standardları Enstitüsü Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak
Orman köylülerine yeni destek paketi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, memur ve emekliler için 2023 yılı ilk altı ayı için yüzde 25 olarak açıkladığı maaş zamlarının yüzde 30’a çıkarıldığını duyurdu.
Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 Sözleşmeli Personel alınacak
Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 Sözleşmeli Personel alınacak
164 öğretmene eğitim verildi
TR82 Bölgesi’nde genç girişimciliğinin ve mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından uygulanan teknik destek programı kapsamında uygulaması tamamlanan projelerle 164 mesleki okul öğretmenine eğitim verildi.
Kastamonu artan grip vakalarına ne diyor?
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kış mevsimiyle birlikte salgın hastalıklarda artış yaşanıyor. Kastamonu'da ise grip vakalarında geçen yıla oranla yüzde 100'e yakın artış meydana geldi. Grip vakalarında yaşanan artışların soğuk havadan değil, kapalı ortamdan ve maske kullanılmamasından kaynaklandığını ifade edildi. Kastamonu halkı, hastalıklarda yaşanan bu artışı nasıl değerlendiriyor? Hastalıkların artış nedenini neye bağlıyor? Detaylar haberimizde...
Türkiye Karate Şampiyonası’na 5 takımla katıldık
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Büyükler Takım Karate Şampiyonası’na ilimizden 5 kulüp katılım sağladı. Serdivan Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı organizasyonda 55 ilden 650 kulüp ve 2 bin sporcu mücadele ediyor.
Genç sporcular Avrupa’da fırtına gibi
Kastamonu Masa Tenisi SK’nın başarılı sporcu Özgül Nidal Afacan, Macaristan ve Slovakya’da gerçekleşen Dünya Masa Tenisi Gençlik yarışmasında 12 puan kazanma başarısı gösterdi.
Son başvuru tarihi 7 Kasım
Gençlerde girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Vocathlon University” Temel Girişimcilik Kampı’na başvurular başladı. Meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen girişimcilik yarışmasına katılım için 7 Kasım 2022 tarihine kadar online başvuru yapılması gerekiyor.
Hasadı tecrübeli kişiler yapmalı
Kastamonu’da özellikle ceviz ve kestane hasadının başlaması ile birlikte ağaçtan düşen 3 kişi hayatını kaybederken, yıl boyunca il genelinde ağaçtan düşerek yaralananların sayısı 125’i geçti. Uzmanlar, vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyararak, hasadı tecrübeli kişilerin yapması gerektiğini söyledi.