Muhabir - Süper Admin
Arama Sonuçları
Ambalaj Makineleriyle İşletmelerin Verimliliğini Artırın
Ambalaj Makineleriyle İşletmelerin Verimliliğini Artırın
Melek Uzun YAVUZ Kimdir?
Melek Uzun YAVUZ Kimdir?
Şirketsiz E Ticaret ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Şirketsiz E Ticaret ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Ümraniye Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri
Güvenilir çilingir hizmetleri, acil durumlar ve güvenlik ihtiyaçları için hayati öneme sahiptir. Ümraniye çilingir firması, şehrin bu önemli bölgesinde sunduğu kapsamlı hizmetleri ile bilinir. Güvenlikle ilgili her türlü sorunuza çözüm sunan bu firma, profesyonel ekibi ve hızlı müdahale kapasitesiyle öne çıkıyor.
Kirli Hava Filtreleri
Hava filtreleri, bir aracın motorunun temel koruyucu kalkanlarından biridir, ancak zaman içinde bu koruyucu kalkanlar da kendi savunma sınırlarına ulaşır. Kirli hava filtreleri, bu sınırlara dayanmış ve aracın performansını etkileyen bir dizi sorunu beraberinde getirmiştir.
İşyeri Hekimliği Eğitimi Nereden Alınır?
İşyeri Hekimliği Eğitimi Nereden Alınır?
Harley Erkek Bot ile Tarzınıza Renk Katın
Harley Erkek Bot ile Tarzınıza Renk Katın
Aciksoz.com.tr: Kastamonu'nun Nabzını Tutuyor
Aciksoz.com.tr, Kastamonu iline odaklanmış öncü bir haber ve bilgi paylaşım platformudur. Kastamonu Haberleri konusunda kapsamlı ve güvenilir içerik sunan bu platform, şehrin güncel olayları, etkinlikleri, kültürel gelişmeleri ve daha fazlasını okuyucularıyla buluşturur. Kastamonu’nun nabzını tutarak, yerel haberleri titizlikle derleyen ve okuyucularına hızlı, tarafsız ve güncel bilgi akışı sağlayan Aciksoz.com.tr, Kastamonu ile ilgili tüm önemli gelişmeleri anında okuyucularına ulaştırma konusu
Sağlıklı Bir Yaşam için Neler Yapılmalıdır?
Sağlıklı Bir Yaşam için Neler Yapılmalıdır?
Kastamonu'yu bekleyen tehlike
Kastamonu’da havaların artarak soğuması beklenirken ekim ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında ilerliyor
Bu haberi okuyunca Kastamonu'ya akın edecekler
Kastamonu'nun bu özelliği olduğunu birçok kişi bilmiyor
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Okmeydanın’da Profesyonel Ustalarla Destek
Güvenlik, yaşamımızın önemli bir parçasıdır ve ev veya iş yerimizi korumak için çilingir hizmetlerine ihtiyaç duyabiliriz. Okmeydanı bölgesinde hizmet veren çilingir firmaları arasında öne çıkan bir isim, güvenilir ve hızlı hizmetiyle dikkat çekmektedir.
İbrahim Murat gündüz , kendisinin suç örgütü lideri değil hayırsever bir iş insanı olduğunu söyledi
İbrahim Murat Gündüz, kamuoyu tarafından çeşitli spekülasyonlara konu olmuş bir figürdür. Kendisi suç örgütü liderliği iddialarını reddederken, aynı zamanda bir hayırsever olarak tanımlanmaktadır. Bu özet, Gündüz'ün hayatı, iddialar ve hayırsever faaliyetleri hakkında genel bir bakış sağlamaktadır.
İlk Yardım Kursu Nedir? En Kaliteli İlk Yardım Kursu
İlk yardım kursu, insan sağlığı ve yaşamını direkt olarak ilgilendiren bir alandır. Bu kurslar normal insanlara yönelik olabildiği gibi belli iş yerlerinde çalışan kişilere yönelik de olabilir. Ülkemizde bu şekilde çok sayıda kurs vardır ve bazılarının kalitesi, oldukça yüksektir.
Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...
Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonu, Kastamonu'da lezzetiyle fark yaratmaya devam ediyor. 16 yaşından bu yana bu sektörü bildiğini ve içerisinde olduğunu belirten Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kullandığı et ve sebzeleri de günlük olarak temin ediyor. Ustalıkla ürettiği ürünlerle, Kastamonuluların damak zevkine hitap eden Erkan Beşiroğlu, Karabük Safranbolu'da bayi açmayı hedefliyor.
Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı
Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor.
Ev Isıtma Sistemleri: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Anahtarı
ev ısıtma sistemleri modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Evlerimizi soğuk kış günlerinde ısıtarak konforlu bir yaşam alanı sağlar. Bu haberde, ev yerden ısıtma sistemlerinin nasıl çalıştığından, avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedeceğiz.
Izoprosis ürünleri, Uzunlar farkı ile Kastamonu’da…
Kastamonu’da inşaat sektörünün, özellikle de yalıtım/izolasyon alanında en önemli tedarikçilerinden olan Uzunlar Ltd. Şti., bünyesine yeni aldığı ‘Izoproris’ marka ürünleriyle sektörün ihtiyaçlarını karşılamada bir adım daha attı.
Fethiye Villa Kiralama: Villacım ile Hayalinizdeki Tatili Keşfedin
Fethiye Villa Kiralama: Villacım ile Hayalinizdeki Tatili Keşfedin
Şık ve Göz Alıcı Tektaşlar En Uygun Fiyatlarla Thales Pırlanta’da
Eşsiz güzellikleri ve göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken tektaş yüzükler, özel anlarınıza unutulmaz anılar eklemek için mükemmel bir seçenek sunuyor.
İçten Yanmalı Motor Parçaları Nelerdir?
İçten yanmalı motorların icat edilmesiyle birlikte hayatımızda önemli bir sayfa açıldı. Otomobiller hayatımızın her alanında kullanılıyor. İçten yanmalı motorlar ise birçok farklı materyallerden meydana geliyorlar.
Günlük Alınması Gereken Protein Miktarını Kaç Yumurta Karşılar
Yumurtanın protein içeriği, günlük protein ihtiyacınızın ne kadarını karşılayabileceği ve dengeli beslenme hakkında bilgi edinin. Yaş, kilo ve aktivite düzeyinize göre günlük almanız gereken protein, karbonhidrat ve yağ miktarını öğrenmek için rehberimize göz atın.
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
Yüzünüzdeki Fazla Yağlardan Kurtulmanın Etkili Yolları
Yüz bölgesindeki yağ birikimleri, genellikle vücuttaki diğer yağ depolarına göre daha inatçıdır. Bu durum, özellikle yüz hatlarınızı belirginleştirmek istediğinizde ciddi bir endişe kaynağı olabilir. İşte yüz yağlarıyla başa çıkmak için bilimsel temellere dayanan tavsiyeler ve bu konudaki son araştırmaların bulguları.
Güzel Bir Tatil Yapabilmenin Avantajları Nelerdir?
Kış aylarında yoğun bir çalışma temposuna sahip kişiler yaz aylarında tatil yaparak rahatlamak isterler. Güzel bir tatil geçirmenin kişilere büyük faydaları olduğu biliniyor. İnsanlar yurt dışından ve ülkemizden yaz aylarında tatil mekanlarına akın ediyorlar.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.