Muhabir - Süper Admin
Arama Sonuçları
ETF’ler Kriptolar İçin Neden Önemli? BTC ve ETH ETF’lerinde Son Durum!
Kripto para piyasası için önemli pek çok gelişme yaşıyoruz. Ama bunlardan belki de en önemlileri arasında spot ETF’lerin onaylanmasını sayabiliriz. Spot Bitcoin ETF’leri ile Ethereum ETF’lerinin kripto para piyasasında oldukça önemli bir yere sahip olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.
Şanlıurfa'nın sevilen valisi, Isparta'ya atandı; 'İade-i İtibar' yorumu…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi'nde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak görevine devam ederken, eski vali Abdullah Erin Isparta'ya atandı. Erin'in Isparta Valiliği'ne atanması, hem Şanlıurfa'da hem de Isparta'da büyük yankı uyandırdı. Şanlıurfa'da karışık ve sorunlu bir dönemde göreve başlayan Erin, 5 yıl boyunca başarılı çalışmalarıyla takdir toplamıştı. Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Erin'in Isparta'ya atanması, "iade-i itibar" olarak değerlendirilirken kamuoyunda bu durum memnuniyetle karşılandı.
Şanlıurfa’da görev yapan bölge müdürü, İstanbul’a atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
TV Ünitesi Seçimi: Evinizin Merkezi Eğlence Alanını Şekillendirin
TV Ünitesi Seçimi: Evinizin Merkezi Eğlence Alanını Şekillendirin
Toplu tepki ‘geri adım’ attırdı!.. TMMOB yanlıştan dönüyor
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, genel kurul ilanlarının gazetelerde yayımlanmasını durduran yönetmelik değişikliğinde hata yapıldığını kabul ederek, düzeltme sözü verdi.
Kardeş Eli Nafile Kurban Kesimleri
Kurban bağışı yapmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin en anlamlı yollarından biridir.
Yerel Gazeteciliğin Topluluk Oluşumundaki Rolü
Yerel Gazeteciliğin Topluluk Oluşumundaki Rolü
Youtube İzlenme Satın Alarak Videolarınızı Öne Çıkarın
Youtube İzlenme Satın Alarak Videolarınızı Öne Çıkarın
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Ankara Diş Eti Estetiği
Ankara Diş Eti Estetiği
Hürsan Pres'in Enerji Verimli Makineleriyle Rekabette Öne Çıkın
Hürsan Pres'in Enerji Verimli Makineleriyle Rekabette Öne Çıkın
Adrasan
Adrasan, Türkiye'nin en güzel sahil kasabalarından biri olarak kabul ediliyor. Akdeniz'in kristal sularının kucak açtığı bu cennet köşe, doğal güzellikleri ve sakin atmosferi ile öne çıkıyor. Özellikle doğa tutkunları ve huzur arayanlar için ideal bir tatil destinasyonu olan Adrasan, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.
Samsunspor Eski Teknik Direktörü
Futbol dünyasını sarsan isim Samsunspor eski teknik direktörü, başarıları ve oyun stratejisi ile hafızalara kazındı. Profesyonel çalıştırıcı, adını altın harflerle yazdırdığı dönemiyle kulüp tarihinde unutulmaz iz bıraktı.
Ambalaj Makineleriyle İşletmelerin Verimliliğini Artırın
Ambalaj Makineleriyle İşletmelerin Verimliliğini Artırın
Melek Uzun YAVUZ Kimdir?
Melek Uzun YAVUZ Kimdir?
Şirketsiz E Ticaret ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Şirketsiz E Ticaret ile Yeni Bir Dönem Başlıyor
Ümraniye Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri
Güvenilir çilingir hizmetleri, acil durumlar ve güvenlik ihtiyaçları için hayati öneme sahiptir. Ümraniye çilingir firması, şehrin bu önemli bölgesinde sunduğu kapsamlı hizmetleri ile bilinir. Güvenlikle ilgili her türlü sorunuza çözüm sunan bu firma, profesyonel ekibi ve hızlı müdahale kapasitesiyle öne çıkıyor.
Kirli Hava Filtreleri
Hava filtreleri, bir aracın motorunun temel koruyucu kalkanlarından biridir, ancak zaman içinde bu koruyucu kalkanlar da kendi savunma sınırlarına ulaşır. Kirli hava filtreleri, bu sınırlara dayanmış ve aracın performansını etkileyen bir dizi sorunu beraberinde getirmiştir.
İşyeri Hekimliği Eğitimi Nereden Alınır?
İşyeri Hekimliği Eğitimi Nereden Alınır?
Harley Erkek Bot ile Tarzınıza Renk Katın
Harley Erkek Bot ile Tarzınıza Renk Katın
Aciksoz.com.tr: Kastamonu'nun Nabzını Tutuyor
Aciksoz.com.tr, Kastamonu iline odaklanmış öncü bir haber ve bilgi paylaşım platformudur. Kastamonu Haberleri konusunda kapsamlı ve güvenilir içerik sunan bu platform, şehrin güncel olayları, etkinlikleri, kültürel gelişmeleri ve daha fazlasını okuyucularıyla buluşturur. Kastamonu’nun nabzını tutarak, yerel haberleri titizlikle derleyen ve okuyucularına hızlı, tarafsız ve güncel bilgi akışı sağlayan Aciksoz.com.tr, Kastamonu ile ilgili tüm önemli gelişmeleri anında okuyucularına ulaştırma konusu
Sağlıklı Bir Yaşam için Neler Yapılmalıdır?
Sağlıklı Bir Yaşam için Neler Yapılmalıdır?
Kastamonu'yu bekleyen tehlike
Kastamonu’da havaların artarak soğuması beklenirken ekim ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında ilerliyor
Bu haberi okuyunca Kastamonu'ya akın edecekler
Kastamonu'nun bu özelliği olduğunu birçok kişi bilmiyor
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Okmeydanın’da Profesyonel Ustalarla Destek
Güvenlik, yaşamımızın önemli bir parçasıdır ve ev veya iş yerimizi korumak için çilingir hizmetlerine ihtiyaç duyabiliriz. Okmeydanı bölgesinde hizmet veren çilingir firmaları arasında öne çıkan bir isim, güvenilir ve hızlı hizmetiyle dikkat çekmektedir.
İbrahim Murat gündüz , kendisinin suç örgütü lideri değil hayırsever bir iş insanı olduğunu söyledi
İbrahim Murat Gündüz, kamuoyu tarafından çeşitli spekülasyonlara konu olmuş bir figürdür. Kendisi suç örgütü liderliği iddialarını reddederken, aynı zamanda bir hayırsever olarak tanımlanmaktadır. Bu özet, Gündüz'ün hayatı, iddialar ve hayırsever faaliyetleri hakkında genel bir bakış sağlamaktadır.