Şubat ayı burç yorumları

...

YÜKSELEN KOÇLAR

Bu ay son derece üretkensiniz, önemli anlaşmaları kapatıyor ve önemli sözleşmeler imzalıyorsunuz. Bazı yeni teknikler, iş becerileri geliştirin ve Mart 2023'te bu çalışmanın meyvelerini göreceksiniz. Bekarların çok zeki ve anlayışlı biriyle tanışma olasılığı daha yüksektir. Korkularınız üzerinde çalışmaya başlayacaksınız ve kilo vermek istiyorsanız bu ideal dönem!

YÜKSELEN BOĞALAR

Bu ay önemli gayrimenkul kararları alınabilir. Ancak, aceleci hareketlerden kaçının- bir daire satmak veya satın almak. Bekarların zengin bir sosyal yaşama sahip olma olasılığı daha yüksektir. Bir toplantılardan birinde bir ruh eşiyle tanışabilirsiniz. İlişkilerde olanlar daha az sürtüşmeye sahip olacaklar. İnceleme dönemi bitti, ortaklarından daha fazlasını bekliyorlar. Kendinizi iyi hissediyorsunuz, enerjiksiniz ve zihinsel olarak güçlüsünüz.

YÜKSELEN İKİZLER

Öğrenmek için ilham alacaksınız. Balık burcundaki Yeni Ay size kariyerinizde yeni bir aşama getirebilir. Seyahat için uygun dönem. Partnerinizle bir tatil planlayın, manzara değişikliği ilişkinizi tazeleyecek ve tutkularınızı ateşleyecektir. Rahatlayacaksın. Sağlık sektöründe bir iyileşme bekleyin. Spor yapmalı, spor salonuna gitmeli veya bir beslenme uzmanına görünmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER

Dolunay para sektörünüzde olduğu için şubat ayı finansal zorlukların olduğu bir ay olacaktır. Bazı maaş değişiklikleri mümkündür ve daha iyisi için, bu da sizi öne çıkaracak ve daha da iyi çalışacaktır. Tam olarak mali durum nedeniyle bir ortakla anlaşmazlıklar olabilir. Kendini güvensiz hissediyor, seninle anlaşamıyor ve sen onun işini gerçekten kolaylaştırmaya çalışmıyorsun.

YÜKSELEN ASLANLAR

Kredi, konut sorununu çözmeyi düşünüyorsanız, bu ideal bir dönemdir. İş yerinde entrikalara dikkat edin, dolandırıcıların tuzağına düşebilir ve üstlerinizin gözünde kendinizi küçük düşürebilirsiniz. Partneriniz para alacak ve bu sizi mutlu edecek. Ruhunuz özellikle hassastır.

YÜKSELEN BAŞAKLAR

21 Şubat'a kadar sizi bekleyen yeni bir iş sözleşmeniz veya yeni bir ortaklık pozisyonunuz var. Gerçek ilerlemeden çok statüyle ilgilidir. Bekarsanız, daha yaşlı biriyle tanışmayı bekleyebilirsiniz. Bu, bazı önemli sağlık sorunlarını çözeceğiniz aydır. Ertelediğiniz doktor randevuları, kontroller, testler- bunların hepsini şubat ayında yapacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİLER

Yeni ve karlı anlaşmalar yaparken iş yerinde onlar için çok önemli olacaktır. Yılın ikinci ayında terazi meslektaşlarının gerçek yüzünü ortaya çıkaracak, kime güvenebilecekleri ve kimin onlara karşı çalıştığı netleşecektir. Venüs (yöneticiniz) neredeyse tüm ay boyunca Kova burcunda olacak ve bu, çocukları ve bir aileyi planlıyorsanız faydalı bir etkiye sahip olacaktır.

YÜKSELEN AKREPLER

Finans odaklı, ancak aile ile ilgili konular gündemde. Barınma sorununu çözme, hatta taşınma ihtimaliniz yüksek. Bekar Akrepler eşlerini bulacaklar. Bu burcun bağlı üyeleri, çoğunlukla çocuk yetiştirme konusundaki farklı görüşler veya sadakat nedeniyle ilişkilerde sorunlarla karşılaşacaktır. Yeteneklerinize daha fazla güvenin.

YÜKSELEN YAYLAR

Önümüzdeki üç yıl aile için çok önemli olacak ve her şey kredi, gayrimenkul, dolaylı olarak bu alanla ilgili yeni projelerle ilgili. Şubat ayının ilk yarısında aşk durumu oldukça gergin olacak. Nezaketten yoksunsun, partnerinin isteklerine ve ihtiyaçlarına karşı sabrın yok. Ayın ikinci yarısında tutkular sakinleşiyor. Kriz bitti. Bekar Yay flört etmekten zevk alır.

YÜKSELEN OĞLAKLAR

Yeni projeler, daha iyi pozisyonlar ve daha istikrarlı bir mali durum ufukta görünüyor. Birinin sizi fark etmesini ve size daha iyi şartlar teklif etmesini beklerseniz, bundan hiçbir şey çıkmaz. Kendini kanıtlama şansın var, yıldızlar senin tarafında. Bekarlar, ilgi odağı olmayı seven insanlardan kaçınmalıdır. Virüslere dikkat edin, daha fazla vitamin ve takviye alın.

YÜKSELEN KOVALAR

Paraya karşı tutumunuzu değiştirin, daha iyi koşullar için çabalayın ve çalışın. Bu sadece üç yıllık bir kariyer ve para dönüşümünün bir parçası. Faaliyetlerle dolu güzel, yoğun bir ay bekleyin ve şimdi yaptığınız her şeyin uzun vadeli bir etkisi olacaktır. Uzun süreli çatışmalar, yanlış anlamalar ve anlaşmazlıklar artacak ve bu da ayrılığa ve ayrılığa yol açabilecektir

YÜKSELEN BALIKLAR

Aslan burcundaki Dolunay iş ve sağlık alanınızda olacak, bu nedenle kariyerinizin bir aşamasını tamamlayıp sıfırdan başlamaya hazırlanmanız mümkün. Ekibinizde, yönetimde ve kolektifte büyük değişiklikler. Bekarlar, bulutlarda kaleler vaat eden dolandırıcılara dikkat edin. 

Etiketler :
Diğer Yazıları

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum