GMG Kastamonuspor; affetmiyor!;

GMG Kastamonuspor; affetmiyor!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, grubun en iddialı takımlarından Isparta 32 Spor’u deplasmanda mağlup ederek; ilk devreye lider girmeyi garantiledi. İlyas Kubilay Yavuz'un yıldızlaştığı mücadeleyi üst üste attığı gollerle elde eden temsilcimiz, puanını 40'a yükseltti. Karşılaşmada goller; İlyas Kubilay Yavuz, Yusuf Türk ve Mustafa Çaylı'nın ayağından geldi....

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta haftanın en önemli karşılaşmalarından olan Isparta 32 Spor- GMG Kastamonuspor mücadelesinin kazananı; kırmızı-siyahlılar oldu.

İlk devresi 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan ve 51’nci dakikada kendi kazandırdığı penaltı vuruşunda topun başına geçen İlyas Kubilay Yavuz’un golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, 2 dakika sonra da golcü oyuncusu Yusuf Türk’ün attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Mücadelenin son dakikalarında ise Mustafa Çaylı'yla  bir gol daha atan temsilcimiz, mücadeleden 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Maç fazlasıyla en yakın rakibi Amedspor ve Iğdırspor’a 7 puan fark atan Lider GMG Kastamonuspor; bu galibiyetle birlikte puanını 40’a yükseltti ve  ilk devrenin bitimine bir hafta kala; devreye lider girmeyi de garantiledi.

GMG Kastamonuspor, önümüzdeki hafta sahasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum