Muhabir - Necla Tutuş
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
Juventus istedi; GMG Kastamonuspor aldı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da bir futbolcuyla yollar ayrılırken; takıma bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2019 yılında İtalya ekiplerinden Juventus’un da ilgilendiği Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’la anlaştı.
Kastamonulu gazi, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; 92 yaşındaki Gazi Abdullah Sağlam, son yolculuğuna uğurlandı…
Kastamonu'daki otobüs kazasında tutuklama kararı!
Kastamonu-Sinop yolunda 6 kişinin hayatına mal olan kazada; otobüsün şoförü tutuklandı.
Hasan Baltacı'dan adaylık sonrası ilk açıklama
CHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Baltacı, ilk mesajını verdi.
CHP, Kastamonu Belediye Başkan adayını açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nden karar çıktı ve Kastamonu Belediye Başkan Adayı, CHP Milletvekili Hasan Baltacı oldu.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
Kastamonulu hakim, hayatını kaybetti
Kastamonu'nun önemli değerlerinden emekli hakim Selma Zeydan, hayatını kaybetti
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Başkan, kesenin ağzını halka açtı; %25 indirim!
Devrekani Belediyesi, her geçen gün artan enflasyona karşı zor olanı gerçekleştirdi ve ilçe halkının su faturalarına yüzde 25 indirim yaptı.
GMG Kastamonuspor, Antalya'da Kocaelispor'la karşılaştı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren GMG Kastamonuspor, ilk hazırlık maçını 1’nci Lig ekiplerinden Kocaelispor’la yaptı….
AK Parti'de beklenmedik istifa!
Kastamonu'da AK Parti teşkilatında beklenmedik bir istifa gerçekleşti. İlimizin en büyük ilçelerinden Tosya'da ilçe başkanı istifa etti.
Özgür Özel: ‘Kastamonu’dan önemli başarı bekliyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın isminin Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylığı için konuşulduğu bugünlerde; Başkan Özel, Kastamonu’dan önemli bir başarı beklediğine vurgu yaptı.
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.
Kastamonu Belediyespor’un maçına; iki kardeşin pozisyonu damga vurdu!
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor arasında oynanan mücadeleye iki kardeşin pozisyonu damga vurdu.
Tıraşa da zam!
Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından başlayan zam furyasına; berberler de katıldı. Kastamonu'da berberler de, tıraş fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 civarında zam uyguladı.
Minik Yağız'a yapılan cezasız kalmadı!
Aslen Kastamonulu olan Demirtaş ailesinin SMA hastası çocukları Yağız Batu’nun 6 iş yerinden kumbaralarını çalan iki kişi tutuklandı.
Kastamonu Üniversitesi'nde teyakkuz!
Kastamonu Üniversitesi kampüsü ve Şeyh Şaban-ı Veli Yurdu civarında yayılan gaz, yetkilileri teyakkuza soktu ve öğrenciler tahliye edilmeye başlandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kastamonulu Kara Melek, Yemekteyiz’de hikâyesiyle şok etti
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasına katılan Kastamonulu hemşehrimiz; ‘Kara Melek’ lakaplı Melek Göknur Yalçın, hikâyesiyle hem programdakileri hem de Türkiye’yi şaşırttı.
Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi.
Filistin'in sesini duyuran Kastamonulu
Kastamonulu hemşehrimiz Mehmet Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik zalimce saldırılarını bölgeden bildiriyor... A Haber'de görev yapan Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Geçgel, yaklaşık 20 gündür bölgede füzelerin altında haberleri kamuoyuyla paylaşıyor.
Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; Aile Sağlığı Merkezi ve Ortaokul yaptırarak vatandaşların hizmetine girmesini sağlayan Hayırsever iş adamı Kemallettin Uçar, hayatını kaybetti.