Karataş: Elimizdeki imkanlar dahilinde çalışacağız;

Karataş: Elimizdeki imkanlar dahilinde çalışacağız

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş; “541 kilometre yol ağı bulunan ilçemiz de köy yollarının üçte ikisine yakınını soğuk ve sıcak asfaltla kapladık. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi....

Cide</ a> Dernekler Federasyonu ( CİDEFED) Genel Kuruluna katılan Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, federasyonun Cide için çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirterek, Genel Başkan Mehmet Yılmaz başta olmak üzere, federasyon yönetimine teşekkür etti.

Kaymakam Karataş; “541 kilometre yol ağı bulunan ilçemiz de köy yollarının üçte ikisine yakınını soğuk ve sıcak asfaltla kapladık. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Karataş, Cideli SMA Tip-2 adlı kas hastalığı teşhisi konulan Mehmet Aslan bebek için desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini ileterek, Mehmet Aslan ve Filistin halkı için dua istedi. Karataş, “Çakırlı Köyü için eski çocuk parkının yenilenme işlemi Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılacak. Parka da SMA hastası evladımız Mehmet Aslan’ın adını vereceğiz” diye konuştu.

Bu sene köyler için 10 km yol çalışması yapmayı hedeflediklerine dikkati çeken Kaymakam Karataş; “Köylerde bitmek üzere olan yollarımız var, şimdiden köylerimize hayırlı olsun. Hedefimiz 20 km yol yapmaktı, ama ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinden kaynaklı, bunun sadece yarısını yapabilme imkânımız olacak. Sel felaketinden en çok etkilenen Çukurcal köyümüzde seneye 500 km parke taşı projesinin hayata geçirilmesi için programımıza aldık hayırlı olsun diliyoruz. Ortaca ve Menük arasında 1,5 kilometre arasında yol ağının, Akça, Çavuş arası 5 kilometrelik grup yolunun, Doğankaya, Oltuca mahallemiz arası 1 kilometrelik yolların asfalt çalışmaları sona erdi. Biz elimizdeki imkanlar dahilinde çalışacağız. Kongremiz federasyonumuza, ülkemize ve Cide’mize hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum