Muhabir - ALİ SAĞIR
Arama Sonuçları
Aç ayılar onlarca kovana zarar verdi
Tosya ilçesinde ayılar, 27 arı kovanına zarar verdi. Tosya'da arıcılık yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muzaffer Acar ile Kilkuyu köyü mevkisinde arıcılık yapan Saim Yılmaz'a ait arılığa giren ayılar, 27 kovana zarar verdi.
İkinci elde fiyatlar düşüyor
İkinci el araç platformu VavaCars’ın verilerine göre, otomobil fiyatları iki yılın ardından ilk kez eylül ayında düşüş kaydetti.
Aracın çarptığı ayı telef oldu  
Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde aracın çarptığı ayı telef oldu.  
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
3 saatlik ‘ayı kurtarma’ operasyonu  
Bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten sonra doğal hayata salındı.  
Konut satışı ve kiralarda her şey sil baştan: İşte detaylar
1 Kasım'dan itibaren emlak satışlarına e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama şartı geliyor. Kurulacak olan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi ile sahte ilanların önüne geçilecek. Peki emlak sektöründe fiyat istikrarı için çok önemli olan bu adım ile neler değişecek? Emlakçılar merak edilen konuya ilişkin detayları açıkladı.
Yılsonuna kadar zam yapmayacaklar
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneğinden (TÜRES), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında indirim çağrısına destek geldi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 yıllık hafıza” El sanatları sergisi Ankara’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.  
JASAT, 2 firari hükümlüyü yakaladı
Kastamonu'da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan 2 kişi yakalandı.
KEAH ‘Anne Dostu Hastane’ oldu
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) yaklaşık 4 yıldır mücadelesi verilen "Anne Dostu Hastane" unvanı, Sağlık Bakanlığı personelince yapılan denetimleri başarıyla geçti.  
4 işçi servisi birbirine girdi: 36 yaralı
Lastik fabrikası işçilerini taşıyan 3 otobüs ve 1 minibüsün karıştığı zincirleme kazada 36 kişi yaralandı.
Gece yarısından önce fulleyin, zam geliyor!
Geçen gün motorine zam gelmişti. Bu geceden itibaren de benzinin litre fiyatına 1 lira 48 kuruşluk zam yansıtılacak.
Kastamonu’ya işçi taşıyan minibüs devrildi: 13 yaralı
Sinop'un Boyabat ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.
Nasrullah’ta su birikme sorunu çözülüyor
Belediye Başkanı Vidinlioğlu, son olarak Tarihi Nasrullah Meydanı’nda yağışlar sonrasında oluşan su basma sorunu için yapılan çalışmayı inceledi.
Karataş: Elimizdeki imkanlar dahilinde çalışacağız
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş; “541 kilometre yol ağı bulunan ilçemiz de köy yollarının üçte ikisine yakınını soğuk ve sıcak asfaltla kapladık. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Efkan Ala Kastamonu'ya geliyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'nın bazı görüşmeler yapmak için önce Çankırı'ya ardından da Kastamonu'ya geleceği öğrenildi.
Tarım Kredi Market’e vatandaşlardan tepki: Yüzde 50 indirim böyle mi olur?
Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başladı, vatandaşlar indirime tepki gösterdi.
Kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin refüje çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.  
Asgari ücret zammında yeni gelişme!
Milyonlar gözünü asgari ücret zammına çevirdi. Art arda gelen zamlar ile yaşanan hayat pahalılığına karşı yurttaşlar ekonomik olarak az da olsa nefes almak istiyor. Peki asgari ücret pazarlığı hangi rakamlardan başlayacak? Bölgesel asgari ücret olacak mı? İşte ayrıntılar...
At çiftliğinde felaket!
DADAY’IN MASKOTU HALİNE GELEN “PAMUK” İSİMLİ LAMA İLE MİDİLLİ ATI VE TAVUS KUŞU YANARAK TELEF OLDU