Kastamonu sanatçıları yardım için seferber oldu;

Kastamonu sanatçıları yardım için seferber oldu

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki büyük deprem afeti sonrası sanatçılar da depremzedeler için seferber oldu....


Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kastamonu’nun ünlü sanatçıları el ele verdi. Sanatçılar, yaşam malzemeleri içeren yardım paketlerini, Kızılay yardım toplama merkezine getirdi. Buraya gelen yardımlar görevliler tarafından tek tek ayrıştırılıp, ihtiyaca göre tırlarla deprem bölgesine gönderildi. Sanatçılar, kendi aralarında topladığı paraları Kızılay’a bağışlarken, bazıları da yardım toplama merkezlerinde sabahlıyor. 

Depremzedeler için birlik olduğunu söyleyen 34 yaşındaki sanatçı Murat Ködek “Öncelikle ülkemizin yaşamış olduğu büyük felaketten ötürü, bütün milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Rabbim bu felakette hayatları kaybeden bütün vatandaşlarımızın mekanlarını cennet eylesin, yaralılarımıza da acil şifalar versin. Bizler Kastamonu sanatçıları ve müzisyenleri adına bu büyük deprem felaketinde, elimizden gelen yardım ve destekleri sağlayabilmek adına bir çalışma başlattık ve çalışmamızı tamamladık. Rabbim tüm afetzedelerimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah Rabbim bu tür afetlerden bütün milletimizi korusun, bizleri muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı. (iha)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum