Kronospan’dan tam destek;

Kronospan’dan tam destek

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kastamonu Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor. ​AFAD’a nakdi yardımın yanı sıra Kastamonu il genelindeki birçok yardım seferberliğine tam destek veren Kronospan, İstanbul’da başlatılan bir projeye de destek kararı aldı....

​Depremzede vatandaşlar için İstanbul’da mimar, marangoz, demir ustası gibi çeşitli meslek gruplarından oluşan gönüllü bir grubun başlattıkları proje ile üretilecek 100 adet “taşınabilir afet evi” için malzemeler Kronospan tarafından karşılanıyor.

​20 METREKARELİK 100 ADET TAŞINABİLİR AFET EVİ

​İstanbul’da bir araya gelen bir grup gönüllü mimar ve işçi, depremzedelerin barınabilmesi adına 20 metrekarelik taşınabilir afet evleri inşa ediyor. Çalışmalardan haberdar olan Kronospan da projeye malzeme bağışında bulunuyor. 100 adet taşınabilir afet evinin hızlıca tamamlanarak ihtiyaç sahiplerine gönderilmesi planlanıyor.

​SEYYAR TUVALET, TABUT, SOBA VE PARKE DESTEĞİ

​Kastamonu Valiliği koordinasyonunda desteklerini sürdüren Kronospan, Kastamonu’da gerçekleşen çalışmalara da katkı sunmayı sürdürüyor. Deprem bölgesindeki ihtiyaçların başında gelen seyyar tuvaletler için Kastamonu’da mobilya ustaları harekete geçmişti. Sanayi esnafından Can Mobilya, Oruçoğlu Mobilya ve Duz Mobilya seyyar tuvalet üretimi için hummalı bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalara Kronospan tarafından da malzeme desteği verildi. Ayrıca Tosya ilçemizdeki tabut yapımı için de bölgeye malzeme desteği sağlandı. Soba yapımına kısmi destek ve parke desteği de Kronospan’ın bölgeye diğer katkıları olarak öne çıkıyor. (Haber Merkezi)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum