Sevgi evlerindeki çocuklardan AFAD’a 30 bin lira bağış;

Sevgi evlerindeki çocuklardan AFAD’a 30 bin lira bağış

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan 80 çocuk, aralarında topladıkları 30 bin lirayı AFAD’a teslim etti....

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında yıkılan binalarda enkazın altında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bölgede kurtarma çalışmaları cansiperane şekilde devam ederken bir yandan da yardım seferberliği sürüyor. Bu çerçevede Kastamonu’da da birçok farklı bölgede yardımlar toplanıyor.

Kastamonuluların depremzedeler için tek yürek olduğu yardım kampanyalarının en anlamlısı Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nden (ÇEKOM) geldi. Müdürlüğe bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (ÇEKOM) bünyesinde kurum bakımında bulunan 80 çocuk, harçlıklarını biriktirme kararı aldı. Elli ila bin lira arasında bağışta bulunan 80 çocuk, toplanan yaklaşık 30 bin lirayı kurum yetkilileri aracılığıyla AFAD’a teslim etti. Sevgi Evlerinde kalan çocukların hareketi alkış topladı. (iha)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum