Belediyenin yardım seferberliği sürüyor;

Belediyenin yardım seferberliği sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem afetinin ilk günü itibariyle Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatıyla depremzedelere gıda, hijyen ve eşya yardımlarını başlatan Kastamonu Belediyesi, bir insani yardım kamyonunu daha deprem bölgesine gönderdi....

5 TIR VE 9 KAMYONLUK MALZEME GÖNDERİLDİ

İçerisinde çadır ve yatakların olduğu insani yardım kamyonunda mont, iç çamaşırı, çorap, battaniye, çocuk botu, mama, bez, hijyen seti ve kuru gıda da yer aldı. Kastamonu Belediyesi son gönderdiği yardımlar ile birlikte bölgeye 5 TIR, 9 kamyonluk destek ulaştırmış oldu.

Tüm yaraların birlikte sarılacağını ifade eden Belediye Başkanı Vidinlioğlu, ilk gün olduğu gibi bugün de yarın da deprem bölgesine yardımlarının süreceğini ifade ederek “Depremzede kardeşlerimizin daima yanında olacağız. Zor günlerden geçtiğimiz bu süreci de birlikteliğimiz ile geride bırakacağız.” diye konuştu.

Kastamonu’nun deprem bölgesine destek için adeta seferber olduğunun da altını çizen Başkan Vidinlioğlu başlatılan yardım kampanyalarına destek olan herkese minnettar olduğunu ifade etti. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum