Üzülen taraf olduk;

Üzülen taraf olduk

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’taki temsilcimiz Özel İdare KHS’de, Teknik Direktör Mesut Okumuş Kavaklıderespor karşısındaki 1-1’lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu....

Okumuş yaptığı açıklamada, kötü bir maç oynadıklarını ancak 3 puana yakınken son dakikada yenilen golle 1 puan aldıkları için üzülen taraf olduklarını söyledi.

Okumuş’un açıklamaları şu şekilde: “Kötü oynadığımız bir maçtı. Buna rağmen öne de geçtik. Maçın son dakikasında yediğimiz golle bir puana razı olduk. Oynadığımız oyuna baktığımızda 1 puana sevinecekken, son dakika yediğimiz golle 3 puanı kaçırdığımız için üzülen taraf olduk.”

Okumuş: “Hatalarımız var. Bunları düzelmeye çalışacağız. Hataları tekrarlamamak adına hafta boyunca çalışmalar yapacağız.”

Liderliğin Kozlu Belediyespor’a geçmesiyle ilgili olarak ise Okumuş; “Liderlik el değiştirdi ancak en kısa zamanda geri alacağımızı düşünüyoruz. Fikstüre baktığımızda kağıt üstünde daha avantajlı gözüken taraf biziz. Takım olgusunu kaybetmeden, birliğimiz bozmadan çalışmalarımızı sürdürdüğümüz takdirde, liderliği geri alacağımız düşüncesi gerçekleşecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum