Arama
Arama Sonuçları
Liste açıklandı! Kastamonu'da 'emekli dostu' işletmeler...
Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, 2024 Emekliler Yılı dolayısıyla Kastamonu'da emeklilere özel indirim yapan firmaları sıraladı. SGK İl Müdürlüğü'nden indirim yapan firmalara teşekkür edildi.
Şehit kardeşinin mutluluğunu paylaştılar
Kastamonulu şehidin kız kardeşinin dünyaevine girdiği düğün töreninde, her kesimden siyasinin bir araya gelmesiyle unutulmaz görüntüler oluştu.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Nefes Hastanesi'nde '8 Mart' mutluluğu
Kastamonu'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok kurumda etkinlikler düzenlendi.
Kastamonu Emlak sektöründe yeni bir soluk
Kastamonu’da emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Nimet Gayrimenkul, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’nin onayını alarak ilimize hizmet vermeye başladı.
Nefes’te iki hekim daha hasta kabulüne başladı
Özel Nefes Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile olan anlaşmasını gerçekleştirdikten sonra kadrosunu güçlendiren Özel Nefes Hastanesi’nde iki yeni hekimle anlaşma sağlandı.
‘Uğurlu Hastanesi’ni işletmeye de talibiz’
>>>Dr. Sinan Altıkulaç; “Geçmişi de hatırlamak istemiyoruz önümüze bakmak istiyoruz. Kısmet, ayın 6’sında ihale var. Uğurlu Hastanesi’nin, 1 sene öncesinde de mutlaka açılması gerektiğini söyledik, yine aynı şeyi söylüyoruz. En baştan söylediğimiz gibi sağlık konusunda mutlaka destek veriyoruz, elimizi taşın altına koyarız. Belediye Başkanı ‘Biz burayı alacağız ve kim işletmek istiyor diye de soracağız’ dedi. İnşallah bu iş gerçekleşirse biz işletmeye de talibiz. O anlamda da destek veririz” dedi.
Nefes’e ziyaretler…
Özel Nefes Hastanesi’ne ziyaretler devam ediyor. Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, faaliyetlerine devam eden Özel Nefes Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane hakkında bilgi alan Ay, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi. Öte yandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Duran Cesur’da Özel Nefes Hastanesi’ni ziyaret etti.
İstiklal Yolu GSK, sağlık kontrollerinden geçti
İstiklal Yolu GSK, yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçti. Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi’nde Kastamonu’yu temsil eden İstiklal Yolu GSK sporcuları, 2022-2023 sezonu öncesinde, kulübün sağlık sponsoru olan Özel Nefes Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçti.
Ne Cumhur, ne Millet, tek yol Memleket
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Kastamonu’yu ziyaret etti. Partisinin il başkanlığında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Aksoy, burada yaptığı açıklamasında; “Ne Cumhur, ne millet tek yol memleket. Tünelin sonundaki ışık Memleket Partisi’dir. Giderek güçleniyoruz. Biz milletimizin önüne üçüncü bir yol koyacağız” ifadelerine yer verdi.
Kastamonu’nun sağlığına nefes olmayı sürdürüyoruz
Yaklaşık 9 ay önce kapılarını açan Özel Nefes Hastanesi, tamamlayıcı sağlık sigortalarıyla anlaşmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapacağı anlaşmaya kadar sağlık hizmetini şu anda en düşük maliyette tutuyor.