Nefes’te iki hekim daha hasta kabulüne başladı;

Nefes’te iki hekim daha hasta kabulüne başladı

Özel Nefes Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile olan anlaşmasını gerçekleştirdikten sonra kadrosunu güçlendiren Özel Nefes Hastanesi’nde iki yeni hekimle anlaşma sağlandı....



Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Elif Argadal ile Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emin Kemal Küçük hastanenin kadrosuna dahil ettiği son isimler oldu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olduktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayan Uzm. Dr. Elif Argadal, 2018-2020 yılları arasında Bursa Gürsu Devlet Hastanesi’nde 2020-2023 yılları arasında ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Uzm. Dr. Elif Argadal, Özel Nefes Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emin Kemal Küçük de Samsun Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladıktan sonra 8 yıl Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi’nde, 6 yıl Özel Şifa Polikliniği'nde, 3 yıl Karabük Medikar Hastanesi'nde, son olarak da Özel Anadolu Hastanesi’nde görev almıştı. Op. Dr. Emin Kemal Küçük, 13 Şubat tarihinde Özel Nefes Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayacak. (Bülten)


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum