Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı.
Başkan Vidinlioğlu 'Ercan Öğretmen' için  seferberlik başlattı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu için arkadaşları yardım çağrısında bulunmuştu. Belediye Başkan R. Galip Vidinlioğlu da Ercan öğretmen için seferberlik başlattığını duyurdu.   
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
‘Ata yurdunuzu kalıcı olarak terk etmeyin’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, "6 Şubat 04.17'deki o büyük felaketten bu yana 10 bin artçı deprem yaşadık. Dünyada eşi benzeri görülmedik şekilde, üst üste yaşadığımız depremlerin ve artçıların yol açtığı etkilediği şehirlerimizden biri de Adıyaman'dır. Hava ve yol koşulları nedeniyle ilk gün arzu ettiğimiz çalışmayı yapamadık. Adıyaman’dan helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Deprem bölgesinin tamamında 44 bin 374 vatandaşımız vefat ederken, 115 bini aşkın vatandaşımız yaralı olarak kurtarıldı. Adıyaman'da çoğu merkezde olmak üzere 6 bin 13 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Acısını bir kenara bırakıp tezgahın başına geçti
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınlarını kaybeden öğretim görevlisi, acısını bir kenara bırakıp tezgahın başına geçti. Öğretim görevlisi, akademisyen ve öğrencilerin de destekleriyle dayanıklı gıda ürünleri üreterek, bunları vakumladıktan sonra deprem bölgesine gönderiyor.
Kastamonu Kızılay’ın yardımları tüm hızıyla devam ediyor
Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi İl Sekreteri Niyazi Tüfenkci, Kastamonu'da başlatılan yardım kampanyalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve yardımların depremzede bölgelerine vakit kaybetmeksizin ulaştırıldığını söyledi.
Kızılay, depremzedeler için sosyal market açtı
Deprem bölgelerinden Tosya ilçesine gelen depremzede vatandaşlar için ilçede Türk Kızılayı Tosya Şubesi tarafından sosyal market açıldı.
Devrekani köylülerinden afet bölgesine ‘kardeş’ eli
Devrekani ilçesinde vatandaşlar, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına ahırlarında bulunan koyunlardan bağışlayarak destek verdi. Belediyesi ekiplerince muayeneleri yapılan koyunlar ve sığırlar, ardından Devrekani Et Kombinesinde kesildi. Daha sonra ilçede bulunan kasaplar tarafından, kuşbaşı haline getirilerek deprem bölgesine ulaştırıldı.
Can kaybımız 41 bini aştı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 156 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Kastamonu sanatçıları yardım için seferber oldu
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki büyük deprem afeti sonrası sanatçılar da depremzedeler için seferber oldu.
Kızılay malzeme listesini yeniledi
Kahramanmaraş depreminin ardından depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayan, bir yandan da ihtiyaç tespiti yapan Kızılay, talep edilen malzemelerin listesini yeniledi.
'Türkiye Tek Yürek' oldu
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında 115 milyar 146 milyon 528 bin liralık bağış rakamına ulaşıldı.
‘Onlar devletin bize emaneti’
Kastamonu’ya gelen depremzede vatandaşlara dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı Ergün: “Devletimiz, vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, yardımseverlerimiz, komşu ülkelerin depremle mücadele ekipleri tüm güçlerini ortaya koydular. Devletimiz depremzedelerimizin ailelerini diğer şehirlerimize misafir olarak emanet ettiler. Bugün burada bulunma amacımız Kastamonu’muza gönderilen ve ne kadar süre kalacakları belli olmayan misafirlerimize Kastamonu halkı olarak kucak açmak, yaşadıkları acıya merhem olmak, onların bu tarihi şehirle bütünleşmelerini sağlamaktır” diye konuştu.
Kastamonu’dan deprem bölgesine yardımlar sürüyor
Kahramanmaraş merkez üslü depremden etkilenen 10 il için Kastamonu'da başlatılan yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kıdemli MS SQL veritabanı danışmanlığı hizmeti alınacak
Kıdemli MS SQL veritabanı danışmanlığı hizmeti alınacak
Kıdemli yazılım geliştirme danışmanlığı hizmeti alınacak
Kıdemli yazılım geliştirme danışmanlığı hizmeti alınacak
Gönüllüler yüz güldürüyor
Kastamonu'da gönüllü üniversite öğrencileri, misafir edilen depremzede çocukların travmalarını oyun alanlarında vakit geçirerek silmeye çalışıyor.
Yazılım geliştirme danışmanlığı hizmeti alınacak
Yazılım geliştirme danışmanlığı hizmeti alınacak
Web danışmanlığı hizmeti alınacak
Web danışmanlığı hizmeti alınacak
Türkiye tek yürek
Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
Kastamonu’dan deprem bölgesine 59 tır yardım
Kastamonu'dan 'asrın felaketi'nin yaşandığı deprem bölgesine 59 tır yardım malzemesi gönderildi.
Senin sayende dimdik ayaktayız
Tosya ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki Yiğit Karakoç'un harçlığını depremzedelere göndermesi duygulandırdı.
Kastamonu’dan deprem bölgesine büyük destek
10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sebebiyle Kastamonu’dan bölgeye 46’sı komando olmak üzere 353 personel görevlendirildi.
‘Afetlere hiç bir zaman duyarsız kalmadık’
Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır, Memur-Sen olarak 10 milyon TL maddi destek kararı aldıklarını açıkladı. Bakır açıklamasında; "Memur-Sen ülkemizde olan felaketlere hiç bir zaman duyarsız kalmamıştır. Antalya'daki yangına 2 milyon TL, Elazığ'daki deprem bölgesine 2 milyon TL, Kastamonu'daki sel felaketine yine 2 milyon TL nakdi yardım yapılmıştır. Bugün de şimdiye kadar yapılan yardımların 5 katını yani 10 milyon TL maddi desteği yapma kararı alınmıştır" dedi.