Arama
Arama Sonuçları
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.
Bitmedi, zora soktuk!
GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik karşılaşmasında grup lideri Iğdır FK’yı Gazi Stadı’nda ağırladı. Karşılık atılan 1’er golle berabere tamamlanan karşılaşma sonrası puanını 48’e yükselten GMG Kastamonuspor, 52 puanla liderliğini pekiştiren Iğdır FK ve Uşakspor’u 8 golle devirerek 2. sıraya yerleşen Amed Sportif’in ardından grubun 3’üncü sırasına yerleşti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
GMG Kastamonuspor noktayı koydu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk yarısının son müsabakasında Gazi Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Maçın henüz 9’uncu dakikasında ilk gol İsmail Güven’in ayağından ilk golü bulan KSK, Okan Eken ve Yusuf Türk’ün golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ilk yarıyı en yakın rakibinin tam 7 puan üstünde tamamladı. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyetle 3 puanı alan temsilcimiz, puanını 43'e yükseltti.
KSK, taraftarı şaşırttı! İlk yarıda üzüntü, maç sonunda sevinç
Kastamonu şehrinin gururu Kastamonuspor, zorlu bir mücadeleye sahne olan maçta taraftarlarını duygusal bir yolculuğa çıkardı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen takım, maçın sonunda attığı gollerle 3-2'lik zaferle sahadan ayrılınca taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşandı.
KSK maçından sonra, disipline verildi!
Amedspor, Kastamonu maçı sonrası disipline sevk edildi.
Fırtınayla ilgili Valilikten 'son durum raporu'
Kastamonu Valiliği, 25-26 Kasım'da yaşanan fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları açıkladı. Yapılan açıklamada zararların tespit edildiği ve devletin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.
Kastamonuspor golü attı, ortalık karıştı
GMG Kastamonuspor, Derince Belediyespor karşılaşmasında ortam gerildi.
KSK’dan başarı rüzgarı!
Boluspor ile karşılaşan GMG Kastamonuspor U-16 takımımız, Trendyol 1. Lig'e heyecan katan bir mücadeleye imza attı. Deplasmanda oynanan maçta, genç yeteneklerimiz rakibini 4-3 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Bu mücadele dolu karşılaşmada alınan galibiyet, genç futbolcularımızın azmi ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
KSK’dan öğretmenlere '24 kasım' jesti...
Pazar günü stada gelen tüm öğretmenlerin kimliklerini göstererek maçı ücretsiz olarak izleyebileceği kaydedildi.
İstanbul KSK’ya Fenerbahçe’den üst düzey ziyaret…
Fenerbahçe Futbol Akademi Koordinatörü Sedat Karabük, Fenerbahçe Futbol Akademi Şef Scout Erol Servet Bağlar, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu.
Can kaybımız 41 bini aştı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 156 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.
Sadece yardım değil, kardeşlik!..
Pınarbaşı ilçesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesi, tüm üretimini durdurarak battaniye dikimine geçti. Bunun üzerine ilçe halkı, öğrenciler, esnaf, çevre ilçelerden gelen vatandaşların da desteğiyle dikilen 6 bin adet battaniye deprem bölgesine gönderildi.
Kastamonu’dan 16 tır yardım gönderildi
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremler sonrasında zarar görenler için yardım kampanyası başlatılan Kastamonu'da toplanan 16 tır malzeme bölgeye gönderildi.
KSK bu değil: 0-1
GMG Kastamonuspor, ligin 23’üncü haftasında Uşakspor’u konuk etti. Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma temsilcimizin 0-1’lik mağlubiyetiyle sona erdi. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakadan mağlubiyetle ayrılan GMG Kastamonuspor, düşme hattının bir basamak üstüne kadar geriledi. KSK için tehlike çanları çalmaya başladı. Maçın ardından Teknik Direktör Ümit Karan ve ekibiyle yollar ayrıldı.
Gazi’de zorlu buluşma
GMG Kastamonuspor, sezonun 23’üncü haftasında Uşakspor’u konuk edecek. Gazi Stadı’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde GMG Kastamonuspor 23 puanla 15’inci sırada yer alırken, Uşakspor 17 puanla 17’nci sırada bulunuyor.
İşte gerçek KSK
GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda oynanan 21. hafta müsabakasında Sarıyer ile karşı karşıya geldi. 2. yarının ilk iç saha maçında taraftarıyla buluşan KSK, 4-1’lik skorla altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın ilk yarısında 2-1 KSK üstünlüğüyle tamamlanırken, takımımıza galibiyeti getiren goller 11 ve 77’nci dakikada Ergin Keleş, 45+4’de Burak Çalık ve 57’nci dakikada Abdülaziz Solmaz’dan geldi. 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kazanan GMG Kastamonuspor, bu galibiyet ile puanını 23’e yükseltti. Sarıyer ise 24 puanda kaldı.
‘72 projeye 395 milyon lira harcandı’
Kastamonu İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı çalışmalarıyla ilgili, Vali Avni Çakır başkanlığında basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İl Genel Meclisi salonundaki toplantıya, Vali Çakır’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, İGM Başkanı Güray Parçal ve İl Özel İdaresi şube müdürleri katıldı.
KSK U17’leri zirveyi devraldı
GMG Kastamonuspor’un U17 Takımı, bu hafta deplasmanda flaş bir galibiyet alarak liderliğe yükseldi. Bu sezon alt yapıda iyi işler yapan Kastamonuspor’da U17 takımı, deplasmanda bu maç öncesinde lider durumda bulunan Zonguldak Kömürspor’u 2-6’lık skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna yükseldi.
KSK savunmasına ‘gençlik’ aşısı
GMG Kastamonuspor, son olarak Tarsus İdman Yurdu forması giyen Yusuf Talum ve Ahmet Furkan Özcan’ı kadrosuna katmaya çok yakın.
‘Ben Kastamonu’nun hakkını yedirtmem’
Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında hakem hatalarına dikkat çekerek; “Çok ciddi hakem hatalarına maruz kalıyoruz” sözleriyle serzenişte bulunan GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, takımımızın dün deplasmanda oynadığı ve adeta ‘hakem katliamı’ yaşadığımız Kırşehir FK maçının ardından da sert bir açıklama yaptı.c
Demir’i erittik: 0-1
GMG Kastamonuspor, deplasmanda yedinci hafta müsabakasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi ve temsilcimiz müsabakadan 0-1 galip ayrıldı. 66’ncı dakikada Metincan Cici’nin attığı gol ile kırmızı siyahlılar deplasmanda Ankara Demirspor’u 0-1 mağlup etti.