KSK'dan farklı galibiyet!;

KSK'dan farklı galibiyet!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti....

Sezonun 32. Hafta mücadelesinde yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile çıktığı son 5 maçından 5’ini de galibiyetle sonuçlandıran 3 haftadır zirve takibini sürdüren temsilcimiz, zirve uğruna oynadığı deplasman maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı. Takımımız, istediği futbolu ilk dakikalarda sahaya yanıttı ve maç boyunca skorunu koruyarak 67 puanla rakibi Iğdır FK ile farkını 5’ çıkararak ikinci sırada zirve takibini sürdürdü.

Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanan mücadelenin henüz 6’ıncı dakikasında Samet Ali Kaya’nın ağlara yolladığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda mücadele son sürat devam ederken, Okan Eken’in 17’inci dakikada İskenderunspor’un kalesine yolladığı golle fark 2’ye çıktı.

Samed Ali Kaya’nın ilk yarıda 43’üncü dakikada ağlara gönderdiği ikinci golüyle farkı 3’ çıkardı ve takımımız, maç boyunca elde ettiği skoru koruyarak 67 puanla ikinci sıradaki yerini koruyarak rakiplerini geride bıraktı.

32. hafta mücadelesinde liderliği kıl payı haftaya erteleyen GMG Kastamonuspor, 33. Hafta mücadelesinde 3 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’te Grup’ta 5 puanla 19’uncu sırada yer alan Lig’in en çok mağlup edilen takımı olan Uşakspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum