Arama
Arama Sonuçları
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonu Üniversitesi hocası linç edildi
Kastamonu Üniversitesi'nde ders veren Aydın Ünal’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yaptığı yorum, tepkilere neden oldu.
Suudi yetkililerden gece yarısı açıklama
Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Derbi heyecanına kalbi dayanmadı
Bozkurt ilçesinde taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin Galatasaray ile karşılaştığı derbi maçı sırasında kalp krizi geçiren vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
‘B takımımıza karşı kazanmak Galatasaray’a moral olmuştur’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, geçtiğimiz akşam oynanan GMG Kastamonuspor ile Galatasaray arasındaki müsabaka sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kısa bir değerlendirme yaptı. Aygün, Galatasaray yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken taraftara da bir kere Süper Lig’e çıkacaklarının sözünü verdi.
Belediye, dev maça otobüs kaldırıyor
Kastamonu Belediyesi, GMG Kastamonuspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Galatasaray maçı için otobüs kaldıracak. Kastamonu’dan maça gitmek isteyen vatandaşlar için bugün saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan İstanbul’a otobüsler kalkacağı duyuruldu.
Kupada 3. tur bugün başlıyor
Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü Eleme Turu heyecanı bugün oynanacak 8 karşılaşma ile başlayacak. GMG Kastamonuspor’un da dev maça çıkacağı Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü Eleme Turu heyecanı bugün, yarın ve Perşembe günü oynanacak müsabakalarla yaşanacak.
Cimbom, kupa maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü Turu'nda yarın sahasında GMG Kastamonuspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.
15 günde kuruldu, 7 maçtır yenilmedi
Geçen yıl Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle ligdeki haklarını donduran ve bu yılda ligin başlamasına sadece 15 gün kala kurulan GMG Kastamonuspor, son 7 resmi karşılaşmasında yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda sadece kalesinde 2 gol gören GMG Kastamonuspor, bu maçlardan 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.
KSK’yı Cimbom heyecanı sardı
Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor, karşılaşma öncesinde hazırlık çalışmalarına başladı. Çift antrenmanla karşılaşmaya hazırlanan futbolcular, Galatasaray ile eşleştikleri için heyecanlı olduklarını söyledi.
KSK’nın kupadaki rakibi bugün belli oluyor
Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) GMG Kastamonuspor’un da yer alacağı 3’ncü eleme turu kura çekimi, bugün yapılacak. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleşecek kura çekimine, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekim töreni A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
3 büyüklerin taraftarına deplasman yasağı geldi
Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde sarı lacivertli taraftarlara deplasman yasağı geldikten sonra İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre 3 büyük kulüp olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aralarında oynayacağı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarına konuk ekibin taraftarı alınmayacak.