‘B takımımıza karşı kazanmak Galatasaray’a moral olmuştur’;

‘B takımımıza karşı kazanmak Galatasaray’a moral olmuştur’

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, geçtiğimiz akşam oynanan GMG Kastamonuspor ile Galatasaray arasındaki müsabaka sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kısa bir değerlendirme yaptı. Aygün, Galatasaray yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken taraftara da bir kere Süper Lig’e çıkacaklarının sözünü verdi....

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, geçtiğimiz akşam oynanan GMG Kastamonuspor ile Galatasaray arasındaki müsabaka sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kısa bir değerlendirme yaptı. Aygün, Galatasaray yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken taraftara da bir kere Süper Lig’e çıkacaklarının sözünü verdi.

Aygün, paylaşımında; “Galatasaray’ı kutluyorum, umarım GMG Kastamonuspor’un B takımına karşı aldıkları bu galibiyet onlara da moral olmuştur. Başarılar diliyorum onlara ve bizi bu stadyumda en güzel şekilde ağırlayan Galatasaray Kulübümüzün Başkanı Dursun Özbek ve tüm yönetimine teşekkürü borç biliyorum. Bir kere daha söz veriyorum hemşehrilerime, bu takımı süper lige çıkarmadan rabbim benim nefesimi almasın” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum