Arama
Arama Sonuçları
Kastamonuspor’da üzücü olay!
24 Mart 2024 tarihinde İskenderunspor ile karşı karşıya gelen GMG Kastamonuspor, maç sırasında Yiğit Ali Bayrak ve Yalçın Kılınç sarı kart görmüştü. Bayrak ve Kılınç cezalı duruma düştüğü için oynanacak Uşakspor maçında forma giyemeyecek.
GMG Kastamonuspor’un attığı müthiş goller!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden zirveye en yakın takım olan 67 puanlı GMG Kastamonuspor’un Hatay deplasmanında oynanan maçta İskenderunspor’a attığı o harika goller…
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
GMG Kastamonuspor PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sevk kararlarını açıkladı. GMG Kastamonuspor’un Menemen FK’yla karşılaştığı maç da; sevkler arasında yer aldı.
Deplasmanda, sadece Kastamonu olacak!
Sezonun 28’nci haftasında GMG Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Denizlispor, Fethiyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle disipline sevk edilerek, bir maç seyircisiz oynama cezası verildi.
Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Somaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak GMG Kastamonuspor’un önemli puan kaybı yaşamasının ardından,Kulüp Başkanı Cengiz Aygün taraftarlara seslendi.
Kastamonuspor taraftar otobüsüne taşlı saldırı…
GMG Kastamonuspor ile Somaspor arasında bugün Soma’da oynanan karşılaşmanın ardından üzücü görüntüler yaşandı.
KSK, zoru oynuyor!
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Iğdır FK ile karşılaşmasından sonra çıkış arayan temsilcimiz, son 3 maçtır galibiyet elde edemeyen Somaspor ile karşılaşmasında, 1-1 berabere sahadan ayrıldı.
Bitmedi, zora soktuk!
GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik karşılaşmasında grup lideri Iğdır FK’yı Gazi Stadı’nda ağırladı. Karşılık atılan 1’er golle berabere tamamlanan karşılaşma sonrası puanını 48’e yükselten GMG Kastamonuspor, 52 puanla liderliğini pekiştiren Iğdır FK ve Uşakspor’u 8 golle devirerek 2. sıraya yerleşen Amed Sportif’in ardından grubun 3’üncü sırasına yerleşti.
GMG Kastamonuspor’da hareketlilik!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Ahmet Sun için transfer açıklaması geldi.
Timur Temeltaş, Kastamonuspor'da
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İnegölspor, GMG Kastamonuspor’dan sonra yıkıldı!
GMG Kastamonuspor’la berabere kalan 51 puanla lider konumuna yükselen Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan bordo beyazlıların 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, maçta sakatlanan kaleci Bekir Sevgi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Cengiz Aygün: 'Sabrımız taştı'
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kongre öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.
Juventus istedi; GMG Kastamonuspor aldı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da bir futbolcuyla yollar ayrılırken; takıma bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2019 yılında İtalya ekiplerinden Juventus’un da ilgilendiği Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’la anlaştı.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
GMG Kastamonuspor, Antalya'da Kocaelispor'la karşılaştı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren GMG Kastamonuspor, ilk hazırlık maçını 1’nci Lig ekiplerinden Kocaelispor’la yaptı….
Cengiz Aygün: ‘Yangından kaçırılacak malımız yok’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; transfer çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
GMG Kastamonuspor’da ilk ayrılık
Devre arasına 7 puan farkla lider giren GMG Kastamonuspor, ikinci devreye ‘şampiyonluk’ parolasıyla hazırlanırken; kadrosunda da değişikliklere gitmeye başladı.
Levent Eriş: ‘Kupayı Kastamonu’ya getirmek istiyoruz'
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Arnavutköy Belediyespor müsabakasını değerlendirdi. Hava şartlarına dikkat çeken Eriş, galibiyetten ötürü takımını tebrik etti.