Reşat Asrak ‘Kastamonu Stadı’ için ne dedi?;

Reşat Asrak ‘Kastamonu Stadı’ için ne dedi?

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden takımımız GMG Kastamonuspor için basın toplantısı düzenlendi. Kulüp Başkanı Cengiz Aygün ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda; Kastamonuspor taraftarı adına ‘Kastamonu Stadı Projesi’ hakkında soru yöneltildi. Reşat Asrak bu soruyu ‘Stadı hakkında Kastamonu’nun çok büyük bir beklentisi var, en kısa sürede hayata geçeceğine inanıyoruz’ diyerek yanıtladı....

Geçtiğimiz sezonun en iddialı 2. Lig takımlarından olan GMG Kastamonuspor için Basın Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Kulüp Başkanı Cengiz Aygün yeni sezon değerlendirmesinde bulunarak, birtakım açıklamalarda bulundu. Toplantı sonunda Kastamonu halkı ve Kastamonuspor taraftarı adına ‘Kastamonu Stadı Projesi’ hakkında soru yöneltildi. Soruyu Gençlik Ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak cevapladı.

“KASTAMONU’NUN BEKLENTİSİ BÜYÜK; EN KISA SÜREDE YAPILACAĞINA İNANIYORUZ”

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, “Stad proje ile ilgili bildiğiniz gibi Türkiye’de 5 ilde TOKİ tarafından bir çalışma yapılmıştı. Biz beklenti içerisindeyken de Türkiye’de bildiğiniz gibi Hazine Ve Maliye Bakanımızın açıkladığı Tasarruf Tedbirleri sonrasında bu süreç biraz uzadı. Tabi bununla ilgili bir altyapı çalışması yapıldı.

Projelendirme ve yer konusunda çalışmalar yapıldı. Ama bugün içinden geçtiğimiz süreçte kısa vadede başlaması gibi bir durum pek gözükmüyor. Sayın Milletvekillerimiz, Gençlik Ve Spor Bakanımız olsun, Cumhurbaşkanımızla bu konu hakkında görüştüler. Her şey olumlu ilerledi bir sıkıntı yok. Ama ülkemizin içinden geçtiği durumda tasarruf tedbirleri sonrasında; en kısa sürede biz bunun hayata geçeceğine inanıyoruz. O konuda devlet büyüklerimiz de açıklamalarını yaptılar. İnşallah ülkemiz bu zorlu süreçten geçtikten sonra, ilk fırsatta stadın yapılacağına da inanıyoruz. Zaten Kastamonu’nun da bu konuda çok büyük bir beklentisi var. İnşallah gelecek talimatlar doğrultusunda yapmak için uğraşacağız.” İfadelerini kullandı.

“BAŞKANIM VE VEKİLLERİMİN ELİNDEN GELENİ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

“Müdürümün dediği gibi tasarruf tedbirlerine takıldık. İnşallah ekonomimiz biraz daha toparlarsa, biz de şampiyonluğu yakalarsak stadımız bir an önce yapılır. Artık projenin çalışmaları başlamış, resmiyete girmiş. Ama sadece ödenekten ve tasarruf tedbirlerinden dolayı gecikmiş durumda. Bu konuda sayın başkanım ve sayın vekillerimin de elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Artık mevcut stadı nasıl daha iyi hale getiririz? Bu yıl da stadımızda nasıl devam ederiz? Şu anki gündemimiz bu.” Dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum