Arama
Arama Sonuçları
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Saha karıştı, polis devreye girdi!
Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaştığı maçın sonunda futbolcular arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından ayrıldı.
Kastamonu Belediyespor’un maçına; iki kardeşin pozisyonu damga vurdu!
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor arasında oynanan mücadeleye iki kardeşin pozisyonu damga vurdu.
GMG Kastamonuspor noktayı koydu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk yarısının son müsabakasında Gazi Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Maçın henüz 9’uncu dakikasında ilk gol İsmail Güven’in ayağından ilk golü bulan KSK, Okan Eken ve Yusuf Türk’ün golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ilk yarıyı en yakın rakibinin tam 7 puan üstünde tamamladı. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyetle 3 puanı alan temsilcimiz, puanını 43'e yükseltti.
Lider GMG Kastamonuspor'dan taraftara çağrı!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Lider GMG Kastamonuspor, ilk devreyi kapatırken; yönetim ve Teknik Direktör Levent Eriş de; taraftarlara çağrıda bulundu…
Amedspor zoru başardı, GMG Kastamonuspor'a yanaştı!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’un rakibi Amedspor, 10 kişi kaldığı mücadelede son dakikalarda attığı gollerle Somaspor’u 3-2 yenerken; şampiyonluğun en önemli adaylarından Iğdır FK ise Karaman FK’ya mağlup oldu….
GMG Kastamonuspor; affetmiyor!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, grubun en iddialı takımlarından Isparta 32 Spor’u deplasmanda mağlup ederek; ilk devreye lider girmeyi garantiledi. İlyas Kubilay Yavuz'un yıldızlaştığı mücadeleyi üst üste attığı gollerle elde eden temsilcimiz, puanını 40'a yükseltti. Karşılaşmada goller; İlyas Kubilay Yavuz, Yusuf Türk ve Mustafa Çaylı'nın ayağından geldi.
Kastamonu ihracatına ‘bakır’ dopingi!..
Acacia Maden, 5 yılda yurtdışına 750 milyon dolarlık bakır madeni ihracatı yaptı 
GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...
GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Kastamonuspor'un kupadaki rakibi belli oldu
GMG Kastamonuspor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turundaki rakibi belli oldu.
Devler Ligi’nde son tango!
EHF Kadınlar Hentbol Şampiyonlar Ligi’nin 13’üncü haftasında Kastamonu Belediyespor ile Györi Audi ETO KC karşılaşacak. Yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Györi’nin grupları ilk iki sırada bitirip doğrudan son 16’ya kalması için önem taşırken, play-off umutlarını mucizelere bırakmış Belediyespor için prestij anlamı taşıyor.
‘İzmir’den elimiz boş dönmeyeceğiz’
GMG Kastamonuspor Futbol Şube Sorumlusu Barış Kılınçkıran, geçtiğimiz haftasonu Gazi Stadı’nda oynanan Sarıyer maçını ve hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bucaspor 1928 maçını değerlendirdi.
Altın Kızlar, Konyaaltı ile yenişemedi: 27-27
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, sezonun 12. haftasında Antalya temsilcisi Konyaaltı Belediyespor’u ağırladı. Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 12-17 geride kapatan Belediyespor, 7 sayı geri düşse de beraberlikle sahadan ayrıldı.
Avrupa hayali başka bahara
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, sezonun 14. haftasında Romanya temsilcisi CS Rapid Bucuresti takımına konuk oldu. Complexul Sportiv National Sala Polivalenta Spor Salonu’nda oynanan ve resmi kayıtlara göre 5 bin biletli seyircinin izlediği karşılaşmayı CS Rapid Bucuresti 28-22 kazandı.
Altın Kızlar, ligde rakipsiz: 27-30
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, sezonun 10. haftasında Yalıkavak SK’ya konuk oldu. Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda güzel bir atmosferde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 12-13 önde kapatan temsilcimiz, maçtan da 27-30 üstünlükle ayrıldı.
‘Ben Kastamonu’nun hakkını yedirtmem’
Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında hakem hatalarına dikkat çekerek; “Çok ciddi hakem hatalarına maruz kalıyoruz” sözleriyle serzenişte bulunan GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, takımımızın dün deplasmanda oynadığı ve adeta ‘hakem katliamı’ yaşadığımız Kırşehir FK maçının ardından da sert bir açıklama yaptı.c
Okumuş: İlk yarıyı lider kapatmayı planlıyoruz
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS’nin Teknik Direktör Mesut Okumuş, Çilimli Belediyespor müsabakası hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Altın Kızlar’ın erteleme maçı yarın
Kadınlar Hentbol Süper Ligi 9. haftasında 3 maç oynandı. Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor’un Avrupa maçlarından dolayı ertelenen maçlarının da oynanmasıyla 9’uncu hafta tamamlanacak.
Altın Kızlar, bir kez daha Metz karşısında
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, bugün Fransız temsilcisi Metz Handball ile Merkez Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.
Altın Kızlar, Fransa’dan mağlup döndü: 35-24
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizin adını başarıyla duyuran Kastamonu Belediyespor, aynı başarıyı Avrupa’da bir türlü yakalayamadı. EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 7’nci hafta karşılaşmasında Fransa’da Metz Handball takımı ile karşılaşan Belediyespor, müsabakayı 35-24 kaybetti.
Demir’i erittik: 0-1
GMG Kastamonuspor, deplasmanda yedinci hafta müsabakasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi ve temsilcimiz müsabakadan 0-1 galip ayrıldı. 66’ncı dakikada Metincan Cici’nin attığı gol ile kırmızı siyahlılar deplasmanda Ankara Demirspor’u 0-1 mağlup etti.
Altın Kızlar, İzmir’den nazar boncuğuyla döndü
Kastamonu Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ikinci hafta maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Müsabaka 28-28 beraberlikle sonuçlanırken Belediyespor ilk kez puan kaybetti. Ligdeki en yakın takipçisi İzmir B. Bld. deplasmanında galibiyet serisi son bulan temsilcimiz ligde 13 puanla zirvedeki yerini korudu.
1’inci Amatör’de ilk hafta nefes kesti
Kastamonu 1’nci Amatör Küme’de yeni sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalarla başladı. İki ayrı grupta 12 takımın mücadele edeceği ligde son şampiyon ünvanıyla çıktığı maçta Tosyaspor kendi sahasında Seydilerspor’u 6-0 mağlup etmeyi başardı ve yeni sezona fırtına gibi başladı.
Altın Kızlar, tekrar parkeye dönüyor
Hentbolda verilen milli ara bugün oynanacak maçlarla sona erecek. Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, 6’ncı hafta karşılaşmasında Görele Belediyespor’u konuk edecek.
Rektör Topal, Belediyespor’u ağırladı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini konuk etti.
50 kişilik Etimesgut taraftarı hiç susmadı
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 15’nci haftasında oynanan GMG Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor maçında Etimesgut taraftarı da tribündeydi. Yaklaşık 50 kişiyle Gazi Stadı’na gelen Ankaralılar, 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.
1461 Trabzon, yeni hocasına ‘Ulaş’tı
GMG Kastamonuspor’un da yer aldığı 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 1461 Trabzonspor, Teknik Direktör Ulaş Ulusan ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
Üzülen taraf olduk
Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’taki temsilcimiz Özel İdare KHS’de, Teknik Direktör Mesut Okumuş Kavaklıderespor karşısındaki 1-1’lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.