‘Ben Kastamonu’nun hakkını yedirtmem’;

‘Ben Kastamonu’nun hakkını yedirtmem’

Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında hakem hatalarına dikkat çekerek; “Çok ciddi hakem hatalarına maruz kalıyoruz” sözleriyle serzenişte bulunan GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, takımımızın dün deplasmanda oynadığı ve adeta ‘hakem katliamı’ yaşadığımız Kırşehir FK maçının ardından da sert bir açıklama yaptı.c...

“HER TÜRLÜ HAKKIMIZI HUKUK YA DA TFF NEZDİNDE ARAYACAĞIZ”

Sosyal medyada yaptığı açıklama ile müsabakada verilen hakem kararlarına büyük tepki gösteren Cengiz Aygün; “Bu adalet yoksunu hakemi Allah’a havale ediyorum. Federasyonun yapacağı bir şey yok. Nasılsa işimiz Allah’a kaldı. Ama bu iş bitmez, ben Kastamonu’nun hakkını yedirtmem. Her türlü hakkımızı hukuk ya da TFF nezdinde arayacağız, yeter. Bu hakemlere TFF birşey yapmaz, yapmayacak, çalınan puanlarımızda geri dönmedi, dönmeyecek. Hepsini Allah’a havale ediyorum. Biraz vicdanları varsa istifa ederler” dedi.

KSK YÖNETİMİNDEN ‘HAKEM’ AÇIKLAMASI

KSK Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada da hakem hatalarının artık dayanılmaz noktada olduğunu vurguladı. Kulüpten yapılan açıklamada: “18 Aralık 2022 Pazar günü Kırşehir Ahi Evran Stadyumu’nda oynanan Kırşehir Belediyespor-GMG Kastamonuspor karşılaşması, sezon içinde devam eden hakem hatalarının artık bardağı taşıran son damlası olmuştur. 0-0 devam eden karşılaşmanın 70’inci dakikasında orta hakem tarafından lehimize verilen penaltı kararı, yardımcı hakemin kale çizgisine koşmasına rağmen, ev sahibi ekibin uzun süren itirazları neticesinde iptal edilmiştir. Maçın hakemi, bununla da kalmayıp karşılaşmanın devamında net bir penaltımızı daha vermemiştir. VAR olmayan bir ligde karardan dakikalar sonrasında penaltı nasıl iptal edilir? Hakemlerin, bu kararları verebilecek eğitimleri nerede ve nasıl aldıklarını merak ediyoruz. Buradan açıkça ilan ediyoruz; koskoca bir şehrin haklarını ligin ikinci devresinde şahsi hesaplara asla yem etmeyeceğiz. Hakem hatalarından kaynaklı puan kayıpları hanemize bu karşılaşmada yenileri eklenmiş, takımımız ligin ilk devresinde büyük yara almıştır. Ayrıca, Kırşehir Ahi Evran Stadyumu’nu dolduran taraftarların 90 dakika boyunca takımımıza ve Teknik Direktörümüz Sayın Ümit Karan’a yönelik çirkin tezahüratları ve ayrıca kulübemiz bölgesine atılan yabancı maddeler nedeniyle üzüntülerimizi dile getirir, bir daha yeşil sahalarda bu tür olayların yaşanmamasını temenni ederiz. Canımızı çok yakan hakem hatalarının konuşulmadığı bir ikinci devre temennisiyle, saygılarımızı sunarız" denildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum