Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Kastamonu Üniversitesi’nden dev proje: ‘Eğitim ve Kültür Kampüsü’
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından uzun yıllar Eğitim Fakültesi olarak kullanılan ve Çarşı Kampüsü olarak bilinen binaların deprem güvenliği açısından riskli olduğunu ortaya koyan olumsuz raporlara konu olmasının ardından başlatılan çalışma kapsamında önemli adımlar atıldı.
DİKKAT!.. Pompaya çifte indirim geliyor
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.
Kastamonu da var!.. İşte deprem riski bulunan iller
MTA tarafından düzenlenen Diri Fay Haritası’na göre Türkiye genelinde aralarında Kastamonu’nun da olduğu 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek potansiyelde 485 diri fay bulunuyor.
Kışlıkları çıkarın!.. Kastamonu donacak
Son günlerde özellikle akşam saatlerinden itibaren soğuyan hava nedeniyle kış hazırlıklarına başlayan Kastamonulular, artık gündüzleri de soğukla mücadele edecek.
TOKİ, Kastamonu’da satışa çıkıyor!.. 2 gün kaldı
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), aralarında Kastamonu’nun da olduğu 47 ilde 151 konut, 218 iş yeri olmak üzere toplamda 369 gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.
Kastamonu’da en çok hangi takım tutuluyor? İşte Türkiye’nin taraftar haritası
Türkiye'de en çok takip edilen spor olan futbol, taraftar sayısı oldukça merak ediliyor.
Kastamonulu sanatçının klibi, Youtube’da onbinlerce izlendi
Kastamonulu sanatçı Serhat Başesgioğlu'nun klibi, Youtube’da onbinlerce kişi tarafından izlendi.
Araç Belediyesi, araç satıyor!.. İşte fiyatları...
Araç Belediyesi, belediyeye ait ekonomik ömrünü tamamlamış 11 adet aracı ihaleyle satışa çıkarıyor.
Dikkat!.. Hastane yolları 2 gün kapalı…
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) hafta sonu asfalt yol çalışması yapılacak.
1 yıl sonra geri döndüler!.. Ne varsa talan ettiler
Kastamonu’nun özellikle yüksek kesimlerdeki ilçe ve köylerinde en sık şikayet edilen sorunların başında ayı ve domuzların arı kovanları ile bağ ve bahçelere verdiği zararlar geliyor.
Küre Dağları’nda dev alana maden arama izni
Kastamonu, Zonguldak ve Bartın sınırlarına giren 3 bin 500 hektarlık orman alanında maden arama izni verildi.
Kastamonulu ünlü gazeteciden acı haber!
Ünlü gazeteci, spor medyasının önemli isimlerinden Kastamonulu hemşehrimiz Ahmet Çakır, hayatını kaybetti. Bir süredir beyin tümorü tedavisi gören Çakır, 72 yaşındaydı.
63 yıllık otobüs firması iflas etti!.. Yüzlerce kişi işsiz kaldı
Otobüs firmasının iflası gündem oldu. Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından olan 63 yıllık Hakiki Koç Turizm, piyasadan çekilme kararı aldı. Kapanma kararıyla birlikte, otobüs seferleri aniden dururken; yüzlerce çalışan da işsiz kaldı.
Cengiz Aygün’den dünya şampiyonuna ‘örnek’ destek
Gün Medya Grup (GMG) Onursal Başkanı ve GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, iki kez dünya şampiyonu olarak Türkiye’yi ve Kastamonu’yu gururlandıran genç Kick Boksçu Hamza Eren Göksu’ya sahip çıktı.
Kastamonu Basını’nın büyük kaybı!..
İhlas Haber Ajansı (İHA) Tosya Muhabiri, Tosya Haberleri internet haber sitesinin kurucusu, Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Üyesi, Tosya ve Kastamonu Basını’na uzun yıllar hizmet eden Gazeteci Sedat Ağacıkoğlu, hayatını kaybetti.
15 ayda 2,5 kat arttı!.. İndirimler çare olmuyor
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.
Kastamonuspor, sezonu açıyor
2. Lig’de yarın başlayacak olan 2024-2025 sezonunda Beyaz Grup’ta yer alacak olan kırmızı-siyahlılar yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak.
Yavuz Donat, Kastamonu’yu yazdı
Atatürk’ün Kastamonu Gelişi ve Kılık-Kıyafet İnkılabı’nın 99’uncu yıldönümü kutlama programındaki Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) tarafından düzenlenen “Hüsnü Açıksöz’ü Anma ve Basın Onur Ödülleri” programına katılan Türk basınının en önemli yazarlarından Yavuz Donat, Sabıh Gazetesindeki köşe yazısında Kastamonu ve Şerife Bacı’yı anlattı.
Belediyeye ‘çok açık’ çağrı!..
Evlerinin yakınında oyun parkı olmayan Cideli çocuklar, topladıkları ahşap ve atık malzemelerden kendi oyun parkını yaptı.
Kastamonu’da 'geyik' ihalesi!..
Köylerde tarla ve bahçelere ciddi zararlar veren domuzlar için henüz yeterli bir tedbir kararı alınmamışken, Tarım ve Orman Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu'da 'kızıl geyik' avı için ihaleye çıkılıyor.
Yatacak yerimiz yok!.. Kastamonu'dan alınıp İzmir’e verildi
21-26 Ağustos tarihleri arasında Kastamonu'da yapılacağı açıklanan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası, İzmir’e verildi.
TOKİ, Kastamonu’da satışa çıkıyor: İşte şartlar
TOKİ, konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için aralarında Kastamonu’nun da olduğu 43 ilde satış yapacak.
‘Kastamonu Paşası’ jandarmanın zirvesinde
Tuğgeneral rütbesinde iken 2011-2014 yılları arasında Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı olarak görev yapan, Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Arif Çetin’in yerine Jandarma Genel Komutanlığına atandı.
‘Kastamonu Paşası’ jandarmanın zirvesinde
Tuğgeneral rütbesinde iken 2011-2014 yılları arasında Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı olarak görev yapan, Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Arif Çetin’in yerine Jandarma Genel Komutanlığına atandı.
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Afire Sever, “İklim değişikliği etkileriyle beraber sıcak günler sayısında artış olacak. Karla kaplı günler sayısında azalışlar yaşayacağız” dedi. 
Yok artık!.. ‘Yunan bayrağı mı, pijama mı?’
Türkiye Milli Olimpiyat Takımı’nın kıyafeti tartışma konusu oldu.
Kastamonu’da kaç zengin var? Parayı nereye harcıyorlar?
Batı Karadeniz’in ‘en zengin ili’ konumundaki Kastamonu’da zenginler parasını istihdam oluşturacak yatırımlar yerine genelde bankada ve yastık altında tutmayı tercih ediyor. Kastamonu zenginlerinin iş alanı oluşturmaktan çok, gayrimenkul ve otomobil alımına milyonlarca lira harcaması dikkat çekiyor.
Kastamonu'da '19.07' coşkusu!..
Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluş yılını (1907) simgeleyen 19 Temmuz (19.07), son yıllarda sarı-lacivertli camia tarafından Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanıyor.
Kastamonu bölgesinde ‘işsizlik’ şaşırtıyor
Sinop Türkiye’de en düşük işsizlik oranına sahip il olurken, Sinop’u aynı istatistiki bölgede (TR82) yer alan Kastamonu ve Çankırı izledi.
Kastamonu’nun anıt yapısı, eski günlerine dönüyor
Yeterli bakım ve restorasyon yapılmaması nedeniyle adeta kaderine terk edilmiş bir görüntüye sahip olan anıt çeşme için nihayet harekete geçiliyor.