Muhabir - Nihan Kıran
Arama Sonuçları
Kastamonu PMYO Müdürüne veda!
Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Polis Başmüfettişi Ömer Sülün yaş haddi dolayısıyla emekliye ayrıldı.
Kastamonu sahil ilçelerinin dikkatine!
Kastamonu'da 25-27 Kasım tarihlerinde meydana gelen deniz taşması olayının ardından, 4 ilçede faaliyet gösteren iş yerleri sahiplerine destek amacıyla AFAD İl Müdürlüğü tarafından 3 milyon 134 bin 400 TL ödeme yapıldı.
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Staj mağdurlarının dosyası, Bakan ve Cumhurbaşkanı'na iletilecek
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları mücadelelerini sürdürüyor.
Devlet Eski Bakanı Başesgioğlu'ndan Kastamonu'ya çağrı; 'Haydi Kastamonu!'
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu Kastamonu'ya seslendi. Başesgioğlu açıklamasında, tüm Kastamonu'dan, Kastamonu'da yayın yapan internet haber sitelerini ziyaret etmesini istedi. Başesgioğlu açıklamasında; "Haydi Kastamonu, bu sitelerimizi aralarında hiçbir ayrım yapmadan- ziyaret etmeniz, aynı zamanda toplumsal dayanışmamız için de iyi örnek oluşturacaktır. Gazetelerimiz için çok anlamlı olacak böyle bir davranışı sizlere tavsiye ediyorum, katılmanızı temenni ediyorum" dedi.
Kastamonu'daki ayılar, zıvanadan çıktı
Kastamonu’da yerleşim yerlerine kadar inen ayılar bir evin bahçesinde bulunan kovanları parçaladı. Ayının saldırısı sonucu 40 kovan zarar görürken, binlerce bal arısı da telef oldu.
Kastamonu-Çubuk konusuna yorum yağmuru: 'Balkonu da salona katsınlar'
Ankara'nın ilçesi Çubuk'un kuzeyden, Kastamonu ve Karabük'e doğrudan bağlanmasını sağlayacak proje sosyal medyada gündem oldu. MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı'nın yaptığı paylaşımla gündem olan konu, sosyal medyada yorum yağmuruna neden oldu.
Belediye'den '32 saat su kesintisi' açıklaması
Kastamonu'da 32 saat su kesintisinin yaşanacağı yönünde yapılan haberlere ilişkin Kastamonu Belediyesi'nden son dakika açıklaması geldi. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir kesintinin olmayacağı vurgulanarak, Belediye tarafından yapılmayan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Kastamonu’ya 72 tıbbi cihaz geliyor
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu’daki 10 kamu hastanesine toplamda 72 tıbbi cihaz gönderileceğini duyurdu.
Sorun çözüldü, darısı diğerlerine...
Kastamonu merkeze bağlı Sada köyünde yıllardır devam eden iletişim sıkıntısı, çözüme kavuşturuldu.
Pınarbaşı'nda sokak hayvanları kısırlaştırılıyor..
Sokak hayvanlarının korunması amacıyla mobil kısırlaştırma çalışmaları Pınarbaşı ilçesinde hizmete başladı.
Kastamonu ayıları, güvenlik kamerasında
Kastamonu'da özellikle son günlerde köylünün ürünlerine zarar vermeleriyle Kastamonu gündeminde geniş yer bulan Kastamonu ayılarının bu kez durağı İnebolu Bayıralan Köyü oldu. Gece güvenlik kamerasına yansıyan ayılar, köyde vatandaşların evinin önünden geçti. O anlar ise kameraya böyle yansıdı...
Emniyet Amiri, Basketbol Hocası oldu!
Şenpazar İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle İlçede Basketbol Kursu açıldı. Antrenörlüğünü ise İlçe Emniyet Amiri Mehmet Salman yapıyor.
"Görevde kalması için elimden geleni yapacağım"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, gündemde geniş yer tutan 'İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu'nun görevden alınacağı iddialarına tepki gösterdi. Urganioğlu açıklamasında; "Aynı siyasi görüşte olmamamıza rağmen, liyakat sahibi olduğu için, Kastamonulu olduğu için, görevinde başarılı olduğu için ben sayın müdürümün görevde kalması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Kastamonu  için sarı kod!
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Kastamonu'da 13.00 ile 21.00,saatleri arasında şiddetli sağanak bekleniyor. Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu  8 il için "sarı" alarm uyarısında bulunuldu.
Mahsur kalan öğrenciler tahliye edildi
Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Milli Eğitim İl Müdürü Hasan Gümüş,  tahliyenin önemine vurgu yaparak afetleri en az kayıpla atlatabilmek için afet bilincinin verilmesinin gereğini belirtti.
MHP'nin acı günü... Babasını kaybetti
Geçmiş dönem MHP Kastamonu İl Başkanlarından İsmail Sarıoğlu’nun babası Yaşar Sarıoğlu hayatını kaybetti.
Kastamonu Entegre'nin mühendisi evinde ölü bulundu
Terme Kastamonu Entegre Fabrikası'nda çalışan kimya mühendisi Ordu'daki evinde ölü bulundu.
Borçsuz Belediye'ye SGK'dan teşekkür
Kastamonu SGK İl Müdürü Emin Şahin ve çalışma arkadaşları Azdavay Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. 16 yıldır Azdavay Belediyesi'nin sigorta borcunun olmadığını ve Türkiye'nin nadir belediyelerinden biri olduğunu belirten İl Müdürü Şahin, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'e teşekkür etti.
Kastamonu'da o ilçesine TOKİ müjdesi: 118 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Küre ilçesine yapılacak olan ''Kastamonu İli Küre İlçesi Saman Mahallesi 2. Etap 118 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'' için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.
Kastamonu Müftülüğü duyurdu: 'Uzatıldı'
Kastamonu İl Müftülüğü, toğun talep nedeniyle Hac ön kayıt işlemlerinin15 Ekim'e kadar uzatıldığını duyurdu.
İYİ Partili Türkmenoğlu, aday adaylığını açıkladı
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Necati Türkmenoğlu, Kastamonu İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığını resmen açıkladı.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
İhsangazi'nin yeni kaymakamı göreve başladı
İhsangazi ilçesine yeni Kaymakam atandı. Kaymakam Neslihan Sönmezoğlu görevine bugün itibariyle başladı.
Genel Başkan Erbakan'a Tosya Çakısı hediye etti
Miting yapmak amacıyla Tosya'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gerçekleştirdiği miting sonrasında Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil ziyarette Genel Başkan Erbakan'a Tosya Çakısı hediye etti.
DSİ Genel Müdürü'nden Kastamonu paylaşımı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yapımı devam eden Akbük Barajı'nı paylaştı.
Kent Kart dolum kuyruğu sitem ettirdi
Kastamonu Üniversitesi'nde yeni eğitim öğretim yılının da başlamasıyla birlikte öğrenciler kent kart dolum noktalarında yoğunluk oluşturuyor. Uzun kuyrukların oluşmasına neden olan kent kart dolum noktasında bekleyen öğrenciler dolum noktalarının çoğaltılmasını istiyor.
Aileden bir açıklama daha geldi: "Gördükleriniz ne ilk ne de son!"
Pınarbaşı ilçesinde intihar ederek yaşamına son veren İmam Muhammed Şahin'in ailesinden bir açıklama daha geldi. 'Kamuoyuna saygıyla duyurulur-3' başlığıyla yapılan açıklamada; "İzleyeceğiniz videoda yaşça büyük bir beyefendinin gencecik çocukları toplum içinde tahrik edip makamından aldığı güçle sabır sınırlarını nasıl zorladığına şahit olacaksınız ve gördükleriniz ne ilk ne de son!" denildi.