"Görevde kalması için elimden geleni yapacağım";

"Görevde kalması için elimden geleni yapacağım"

Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, gündemde geniş yer tutan 'İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu'nun görevden alınacağı iddialarına tepki gösterdi. Urganioğlu açıklamasında; "Aynı siyasi görüşte olmamamıza rağmen, liyakat sahibi olduğu için, Kastamonulu olduğu için, görevinde başarılı olduğu için ben sayın müdürümün görevde kalması için elimden geleni yapacağım" dedi....

"MÜDÜRÜMÜZÜN GÖREVİNDE KALMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Memleket Partisi Kastamonu</ a> Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Dün basınımızdan okuyucunca şok olduğum hemşehrimiz İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu’nun iktidar partisince görevden alınacağına dair haber maalesef beni derinden üzmüştür. İktidar partisi destekçileri dahil değişik siyasi kesimlerden hemşehrilerimiz beni arayarak bu haberden duydukları rahatsızlıklarını bana söylediler ve tercüman olmamı istediler. Bildiğim kadarıyla Dr. Yüksel Kutlu Kastamonulu bir bürokrat olarak  yetişmiş, liyakat sahibi, görevinde ehil Kastamonu’daki özel ve güzide insanlarımızdan biridir. Görevinde başarılıdır. Geçtiğimiz sıkıntılı süreçleri olması gereken bir yönetici gibi hakkıyla yöneterek kendisi ve ekibiyle risk alarak alnının akıyla  süreçlerden çıkmıştır. Biz de şahidiz, Kastamonu da buna şahittir. Bu bir Kastamonu duruşudur. Kastamonu evladının sergilemesi gereken asil bir duruştur. Sayın Müdürün çalışmaları Kastamonu evladına imkan verildiğinde başarılı olabileceğinin bir örneğidir. Bu sebeple ben, hemşehrimiz sayın müdürümüze çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bir Kastamonu evladı olarak da özelde sayın müdürümüz olmak üzere görevde bulunan tüm hemşehrilerimizin görevlerinde devam etmesi için üzerime düşen her şeyi yapacağımın da sözünü veriyorum. Bu sebeple de aynı siyasi görüşte olmamamıza rağmen, liyakat sahibi olduğu için, Kastamonulu olduğu için, görevinde başarılı olduğu için ben sayın müdürümün görevde kalması için elimden geleni yapacağım."

"GERÇEKTEN KERAMETİ KENDİNDE GÖRÜYORSA BUYURSUN TEK BAŞINA BAĞIMSIZ ADAY OLSUN"

Urganioğlu son olarak şu ifadelere yer verdi; "Şunu herkesin kabul etmesi lazım. Sayın poz vekilinin Kastamonu’da ne kadar karşılığının olup olmadığını herkes biliyor. Sayın vekil il başkanının ve genel merkez teşkilat başkanlığının onayı ile vekil oldu. Yerine hangi isim konulsa Tayyip Erdoğan faktörüyle yine vekil olacaktı. Sayın poz vekili bunun bilincinde olsun. Eğer gerçekten kerameti kendinde görüyorsa buyursun tek başına bağımsız aday olsun, buyursun küçük gördükleri partilerden aday olsunda endamını görelim. Kusura bakmada Tayyip Erdoğan’ın ismiyle iş yapmak marifet değildir. Biz Memleket Partisi olarak attığınız her adımın takipçisiyiz.Kastamonu evladının her platformda sesini duyuracağız.Biz iyi niyetli ve samimi bir yol gösterici ve gerçekleri söyleme görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum