15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi;

15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi

Kastamonu merkez İsmailbey Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık görevi yapan Yücel Dibek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olmadığını açıkladı....

Muhtar Dibek, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “29 Mart 2009 yılında, yapılan yerel seçimlerde, İsmailbey Mahallesi, sakinlerinin oyları neticesinde muhtar olarak görev yapmaya başladım. Görev aldığım 2009 yılından bugüne kadar, mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda, halka hizmet, hakka hizmet sözü ışığında, görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. İsmail Bey mahallemizde, 2009 yılından, günümüze kadar, devlet kurumları ve belediyemizle sürekli iletişim içinde olarak çalışmalarımızı yürüttük. Bu süre zarfında, mahallemizde açık olan sağlık ocağımız kapatılarak, başka bölgeye taşınmıştı, mahallemiz sakinleriyle beraber hareket ederek, Aile Hekimliğinin tekrar mahallemizde hizmet vermesini sağladık. İş-kur öncülüğünde, Halk Eğitim Merkezi, El Sanatları Müdürlüğü’müzün destekleriyle, mahallemizdeki ihtiyaç sahibi bayanlara, taş baskı, el dokuma ve kilim kursları düzenledik.

“BİRÇOK HİZMETİN GELMESİNE KATKIDA BULUNDUM”

Yine ilimizde büyük ihtiyaç olan, öncelikle mahallemizde işsiz gençlere yönelik, iş makinesi operatör kursu düzenlenmesini sağladık ve bu açılan kurslarla, diğer mahallelerimize örnek teşkil ettik, 35 yıl öncesine kadar, mahallemizdeki tarihi çeşmelerinden akan, tarihi İsmailbey kaynak suyunu, belediyemiz Kar-Gaz öncülüğünde, yaklaşık 3 km mesafeden, tekrar İsmail bey camii şadırvanından akmasını sağladık, ben buradan bu hizmetleri ve sayamadığım daha birçok hizmetlerin verilmesine katkıda bulunan her kesimden insanımıza teşekkürlerimi sunuyor ve hakları geçen kardeşlerimiz varsa haklarını helal etmesini arz ediyorum. Yaklaşık 15 yıldır büyük gurur ve onurla yaptığım, İsmailbey Mahallesi muhtarlığını kendi isteğimle bırakıyorum, yeni seçilecek muhtar arkadaşıma başarılar diliyor, yapılacak 2024 yerel seçimlerin ülkemize, Kastamonu’ya ve mahallemize hayırlar getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum