Kastamonu Belediyesi makine parkını genişletiyor;

Kastamonu Belediyesi makine parkını genişletiyor

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yeni alınan toprak eleme ayrıştırma makinesini inceledi. Başkan Vidinlioğlu’nun yaptığı incelemelerde komşu Çankırı’nın Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de yer aldı....

Kastamonu</ a> Belediyesi makine parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yeni alınan toprak eleme ayrıştırma makinesini inceledi. Başkan Vidinlioğlu’nun yaptığı incelemelerde komşu Çankırı’nın Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de yer aldı.

VİDİNLİOĞLU: “İYİ HİZMET İÇİN MAKİNE PARKININ GÜÇLÜ OLMASI GEREK”

Şehre en iyi hizmeti sunmak için makine parkının güçlü olması gerektiğini ifade eden Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu, “Her alanda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bugün komşumuz Çankırı’nın kıymetli Belediye Başkanı arkadaşım İsmail Hakkı Esen de aramızdaydı. Birlikte projelerimizi gezdik. Yeni aldığımız toprak eleme ayrıştırma makinesini birlikte inceledik. Açık ve yeşil alanlarda hatta çiçek, atalık tohum üretiminde dahi gücümüze güç katacak bir makineyi aldık, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze teslim ettik. Önümüzdeki süreçte daha güzel işlere imza atacağız. Şehrimizin her noktasında ekiplerimiz çalışıyor. Yılların eksikliğini omuz omuza vererek gideriyoruz. Toprağımızın kıymetini iyi biliyor, sıfır atık projemiz kapsamında park ve bahçeler yerleşkemizdeki makine parkurumuzu daha da güçlendiriyoruz. Saatte 40 metreküp toprağımızı ayrıştırarak dolgu, tesviye, çiçek üretimi, atalık tohum üretiminde kullanacağımız toprağı hazırlayacak olan toprak eleme ayrıştırma makinesini envanterimize kazandırdık. Envanterimize kazandırdığımız makinemiz ile verimli bir gram toprağımızı dahi israf edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Geleceğimizin teminatı yavrularımız için doğamızı, toprağımızı ve suyumuzu korumak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum