Kaza mı cinayet mi? Aileden dikkat çeken iddialar!;

Kaza mı cinayet mi? Aileden dikkat çeken iddialar!

Geçtiğimiz ay Kaşçılar Köyü’nde tarlada kurşun isabet etmesi sonucunda hayatını kaybeden İsmail Göloğlu’nun yakınları; dikkat çeken açıklamalarda bulundu....

Hem Açıksöz Gazetesi’ne bilgi veren hem de sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Göloğlu ailesi; dikkat çeken iddialarda bulundu.

 

İsmail Göloğlu’nun oğlu Engin Göloğlu, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

''Merhaba ben 18.09.2023 de vefat eden İsmail Göloğlu’nun oğluyum. Bundan tam bir ay önce bu olay başımıza geldi. Herkes yazmış ava giden ava giden diye…

Buradan sesleniyorum babam o akşam ava gitmedi. Evden saat 04:09 da domuz geldi diyerek evden alındı. Ava giden insan ayağına çorap giymeden üzerine mont giymeden mi gider.

Evden alındıktan 10 dakika içinde vuruldu. Ertesi gün gelen olay yeri raporunda herhangi bir domuz geldiğine dair bize rastlanmadı ve atışın yapıldığı yer 17 m uzaklıkta yapılmış.

Ben olayın hemen ardından olay yerine gittim ve bana babamın vurulduğu yer değil de farklı bir yerde diyerek kandırıldı babam kan kaybı sonucu öldü. Olaydan sonra hastane getirmek yerine tüfek saklamak için hastaneye ters istikamete gidilmiştir.

Babam kan kaybı ile vefat etti.  Ben geri kalan ömrümü bu olayın aydınlanması için elimden geleni yapacağım. Gerekirse canlı yayına çıkacağım bu olay kaza değil cinayet.

Kim bu olayın üzerini kapatmaya çalışırsa Allah benim yaşadığım acının kat fazlasını yaşasın.’’

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum