‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’;

‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’

Yerel seçimler yaklaşırken siyasette de hareketlilik başladı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin ve MHP İl Başkan Yardımcıları; Ağlı ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi ve esnaflarla hasbihal etti....

Ağlı Kaymakamı Saliha Nur Şeker’e gerçekleştirilen ziyaretin ardından  İl Başkanı Emre Şahin, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak ve beraberindeki heyet; Pazardaki vatandaşlarla sohbet etti.

Ağlı ziyaretinin ardından değerlendirme yapan MHP İl Başkanı Emre Şahin, ‘’Ağlı ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaret sebebiyle vatandaşlarımızla bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Bizler sadece seçim zamanı sahada olan bir siyasi parti değil, her zaman vatandaşının yanında onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen bir siyasi hareketiz. Elimizden geldiğince onların taleplerine cevap verebilmek adına mücadele ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz diğer ilçelerimizde de devam edecek. Çalmadık kapı, sıkmadık el, ayak basmadık yer bırakmayacağız ! Bizler elimizden gelen çabayı sürdürüp, önümüzdeki süreçte de vatandaşlarımıza Milliyetçi Hareket Partisi olarak Üretken Belediyecilik anlayışımızı yansımalarını tüm ilçelerimizde sürdüreceğiz. Bizlere yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum