Hindistan’a giden çiftten; Kastamonu insanına övgü…;

Hindistan’a giden çiftten; Kastamonu insanına övgü…

Motosikletli gezgin çift, Kastamonu'da mahsur kalmak üzereyken, kendilerini sıcacık sobanın yanında buldu......

Uzun yıllardır Dünyanın farklı coğrafyalarını gezen ve yakın zamanda da Hindistan’a gitmek üzere yola çıkan motosikletli çift Su ve Berkay; Kastamonu’da yaşadıklarını dikkat çeken bir olayı sosyal medya hesaplarından paylaştı…

Dünya’nın farklı coğrafyalarında çektikleri videolarla; motosiklet camiasının yakından tanıdığı çift; Kastamonu’ya da geldi.

Dün akşam saatlerinde hava kararmak üzereyken Küre Dağları Milli Parkları bölgesinde mahsur kalan çift, bir evden bahçelerinde çadır kurmak için izin istemesi üzerine; eve davet edildi.

Geceyi misafirperver ailenin yanında geçiren çift, Küre Dağları Milli Parkı’n da beklenmedik bir saatte mahsur kalınca, köy sakinleri bizi köylerine aldı. Gece donacağız diye düşünürken sıcaktan kızardık Anadolu’ nun insanı gerçekten bir başka… Böyle dağ başında bir yerde; sadece misafirperverlik bizi kurtarabilirdi. Çok güzel ağırlandık, sohbet ettik. Sobanın üstünde çay içtik. O kadar güzel bir atmosferdeyiz ki, bunu başka türlü yaşayamazdık zaten’’ dedi.

Bugün de Pınarbaşı ilçesinde Horma Kanyonu’nu gezen çift, bu gece ilimizde konakladıktan sonra Hindistan’a doğru uzun sürecek bir macera için tekrar yola çıkacak.

Çift, gezilerindeki anılarını da Sonsuz Rota isimli YouTube kanalı ve Instagram hesabından paylaşıyor..


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum