Dikkat!.. Pazartesi başlıyor;

Dikkat!.. Pazartesi başlıyor

......

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin raporuna göre, pazar günü ülke genelinde yazı aratmayan bir hava bekleniyor. Pazartesi günü ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek ve sıcaklık 10-12 derece azalacak.

Ülke genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan yağmurlu hava, yerini güneşli havaya bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporunu göre, yağışlar geri dönüyor. Yağmurlu hava pazartesiden itibaren kuzey bölgelerden başlayarak yurt genelinde yeniden etkili olacak. Hava sıcaklıklarının da 5-6 derece düşerek mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

'ÇARŞAMBAYA KADAR SÜRECEK'

Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Pazartesi yağışla birlikte soğuk hava geliyor daha çok kuzey ve iç bölgelerde etkili olacak. Pazartesi sabah erken saatlerde Marmaranın doğusu Batı Orta ve Doğu Karadenizde yağışlar kuvvetli. Salı günü yağış azalıyor Çarşambaya kalmıyor. Soğuk (mevsime göre) çarşamba da devam." 


Kaynak: Haber7

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum