Ekmekçi duyurdu: Kastamonu'ya dev yatırım;

Ekmekçi duyurdu: Kastamonu'ya dev yatırım

......

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  "İlgarini Mağarası ve Valla Kanyonu Yolu" projesinin 2023 Yılı Yatırım Programına alındığını ve 21 Milyon TL aktarıldığını ifade etti.

 

Doğa turizmi, sürdürülebilir turizm anlayışı ile en uyumlu turizm türü olmakla birlikte doğal ve kültürel mirasımızın korunması, ülkeye ve dünyaya tanıtılmasında önemli bir işlevi vardır.

 

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  "İlgarini Mağarası ve Valla Kanyonu Yolu" projesinin 2023 Yılı Yatırım Programına alındığını ve 21 Milyon TL aktarıldığını ifade etti.

 

Ekmekçi, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı'nda Kastamonu'muzun kalkınmasını katlamak için çalışıyoruz... İlgarini Mağarası ve Valla Kanyonu Yolu ile Pınarbaşı ilçemiz ve bölgemiz turizmdeki payını artıracak. Kalbi teşekkürlerimizle.

 

"İlgarini Mağarası ve Valla Kanyonu Yolu" projesi 2023 Yılı Yatırım Programına alındı ve 21 Milyon TL aktarıldı... Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'ya şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum