Saatli bombaya, şeritli önlem;

Saatli bombaya, şeritli önlem

Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde, Emniyet Binası'nın yan tarafından bulunan 6 katlı Kafadaroğlu Apartmanı'nın pencereleri söküldü. Söz konusu binada molozlar aşağı düşerken önlem tek taraflı şeritle sınırlı kaldı....

Aktekke Mahallesi'nde bulunan Kafadaroğlu Apartmanı için yıkım kararı çıkmıştı. Söz konusu apartmanın balkonları, öne eğilim göstermesi ve her an yıkılacak gibi olması dolayısıyla tehlike arz ediyordu. Yıkım kararı alınan binada önlem alınmaması da dikkat çekmişti.


Yaşattığı yıkılma tehlikesi korkusuyla deta saatli bomba olan Kafadaroğlu Apartmanında yeni bir gelişme yaşandı. Pencereleri sökülen binada molozlar aşağı düştü. Öte yandan önlem adı altında sadece binanın ön tarafına çekilen 2 şerit dikkat çekti. Binanın diğer tarafında ise hala bir önlem alınmış değil. Binanın önünden ve yanından geçen hem araç hem de insanlar için tehlike oluşturan bina için sağlam bir önlemin alınması önem arz ediyor. Yetkilileri kısa süre içerisinde herhangi bir zarara neden olmadan ciddi bir önlem alması bekleniyor.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum