Ünlü oyuncu intihar etti!;

Ünlü oyuncu intihar etti!

....

'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde rol alan oyuncu Merve Kayaalp hayatını kaybetti. Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan oyuncu Merve Kayaalp'in babası Rıza Kayaalp'a ait ruhsatlı tabanca ile yaşamına son verdiği öğrenildi.

 SANAT DÜNYASINDAN ACI HABER! ÜNLÜ OYUNCU MERVE KAYAALP İNTİHAR ETTİ!

Oyuncu Merve Kayaalp'ten acı haber geldi! Henüz 36 yaşındaki ünlü oyuncu Merve Kayaalp hayatına son verdi...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katı balkonundan silah sesi geldiğini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sinema oyuncusu Merve Kayaalp'in hayatını olay yerinde kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.


 MERVE KAYAALP KİMDİR?

Kayaalp, 36 yaşındaydı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Oyuncu, yaklaşık bir buçuk yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra alternatif tiyatrolara geçti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum