30 yılı aşkın Atlı Orman Muhafızlığı yaptı;

30 yılı aşkın Atlı Orman Muhafızlığı yaptı

Küre ve Boyabat Orman İşletme Müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra 1983 yılında Boyabat Orman işletme Müdürlüğünden emekli olan Emekli Orman Muhafaza memuru Yaşar Coşkun, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'nu ziyaret etti. Yaşar Coşkun, 30 yılı aşkın Türkiye Ormanlarında Atlı Orman Muhafızlığı görevi yaptı....

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ile bir araya gelen Emektar Ormancı Yaşar Coşkun'un, 30 seneyi aşkın atlı orman muhafaza memuru olarak görev yaptığı belirtildi.

"YAŞAR COŞKUN; 30 SENEDEN FAZLA ATLI ORMAN MUHAFAZA MEMURU OLARAK GÖREV YAPMIŞTIR"

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Ormancılıktan emekli olunmaz desturu ile başlayan sohbet, geçmişte yapılan yollardan ve bakım çalışmalardan bahsedilerek,  yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi temennisiyle tamamlanmıştır. Yaşar Coşkun; 4 Nisan 1936 doğumlu olup,30 seneden fazla Türkiye Ormanlarında atlı orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan değerli bir çalışma arkadaşımızdır."


COŞKUN; "BU TEŞKİLAT HER DAİM ORMAN KÖYLÜSÜNÜN YANINDA"

Devrekani Şenlik köyünde yaşamını sürdüren Yaşar Coşkun, Bölge Müdürü Sönmezoğlu ve şahsında Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarını da evine çay içmeye, sohbet etmeye davet ederek; "Bu teşkilat her daim orman köylüsünün yanında ve çalışmaları ile ülkemizin kalkınmasında temel taşı olmuştur" dedi.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum