“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”;

“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”

GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi....

“SADECE OTO YIKAMA DEĞİL, BURASI GÜZELLİK SALONU”


Parlakoğlu, konuşmasında, “Müşterilerimiz kapıdan içeri giriyor aracında beğenmediği bir yer oluyor. Biz güzellik merkezinde uygulanan mantıktan yola çıkarak aracı istediği gibi yaparak müşterilerimize gerekli özeni gösteriyoruz. Burada bekleme alanlarımız, sigara içen müşterilerimiz için sigara içme yerimiz ve kamelyamız var. Araç kokularımız, minderler, Murat Bey tarafından yurt dışından getirilen özel ortopedik tay kılıflarımız mevcut. Araçlar için telefon tutacaklarımız, deri vinil koruyucularımız var.” Diyerek devam etti.

“ÇIKARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR LEKE YOK”


“Bizim burada birinci önceliğimiz oto kuafördür. Kastamonu’da buharlı yıkama dediğimiz işlemi burada gerçekleştiriyoruz. Arabayı makinalarımızın olduğu bölüme götürüyoruz ve araç nasıl fabrikadan çıktıysa özel deri bakım losyonuyla deri bakımını yapıp öyle aracı teslim ediyoruz.”

“ÖZEL İLAÇLARIMIZLA DERİ TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ, SADECE SİLMEKLE OLMAZ”


“Aracı öylece silmekle olmuyor. Burada özel yapılan ilaçlarla aracın deri temizliğini yapıyoruz. Eğer bu ilaçlar kullanılmazsa deri yanar deriye zarar verilir. Biz araçlara güzellik merkezi mantığıyla özenle bakıyoruz. Bu konularda buhar çok önemli. Çünkü arabaya zarar vermez, arabayı yıpratmaz.”

“SUSUZ MOTOR YIKAMA YAPIYORUZ”

“Bize özel olarak getirilen ürünlerle motora susuz yıkama yapıyoruz. Salonumuzda yan sanayi ürünler asla kullanmıyoruz. Vatandaş buraya geldiği zaman, temizlik anlamında her şeyi burada buluyor. Koltuk kılıflarını, aksesuarlarını, kokularını burada buluyor.”

“PROFESYONEL VE DİSİPLİNLİ BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ”


“3 seneye aşkın bir süredir aynı ekiple birlikte yol yürümeye devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi yıkama işinde en önemlisi bu. Bizde o geldi bu gitti diye bir şey söz konusu değil. İşimizi severek ve aşk ile yapıyoruz. Düzenli çalışma prensiplerimiz var. Akşam 7:30’dan sonra araba almıyoruz ve Salı günleri izinlerimiz var. Ekibimizin motivasyonunu yüksek tutmak için her türlü özeni gösteriyoruz. Herkes aynı gün izin yaptığı için, herhangi bir karışıklık asla yaşamıyoruz.”

“MÜŞTERİLERİMİZİ GÜLER YÜZLE KARŞILIYORUZ"

Müşterilerimiz içeri girdiğinde onları güler yüzle karşılayıp, çayını ve kahvesini verip misafir ediyoruz. Müşterilerin buradaki ürünlerde dikkatini çekiyor. Anahtarlıklar, servis kılıfları, emniyet tokası, klima bombasını, minderini alabiliyor. Yani burada yok yok. Salonumuzda müşterilerimize kanserojen madde içeren paspaslardan satmıyoruz. Kullandığım paspaslar tamamen Ortopediktir ve hiçbir şekilde zarar vermez ve koku yapmazlar. Burada işimize dört elle sarılıyoruz. Müşterilerimiz genelde hizmetimizden memnun kalırlar çünkü, işini iyi yapmak her yerde geçerlidir.

“KASTAMONU’NUN OTO KUAFÖRÜ VE OTO DOKTORUYUZ”


Buralara kolaylıkla geldiğimizi düşünmüyorum. Daha öncesinde ticari taksi işlettiğimden bana araba aşkı oradan geldi. Pandemi döneminde benim arabamda yok yoktu. Islak mendil, dezenfektan, eldiven ve maskeler vardı. Günden güne kendimizi geliştirerek bugünlere geldik.

“ARABA YIKAMAK BİR SANATTIR”

“Ben bu sözü paylaşımlarımda da kullanıyorum. Araba yıkamak gerçekten bir sanattır. Arabayı yıkıyoruz ama müşterilerimiz buraya araba yıkatmak için geliyor ve aradığı her şeyi burada buluyor. Klimayı açtığınızda pislikler havada uçuyor ve biz buharlı yıkamayla klimanızı komple açıp tertemiz yapıyoruz. “

“SAĞLIĞINIZI ÖNEMSİYORUZ”


“Arabanızın peteklerine, aşağısına kadar her yerini tertemiz yapmadan aracı teslim etmiyoruz. Ürünlerimizi özenle seçiyoruz. “

“ÇIRAKLIĞINI YAPMADIĞIM İŞİN USTALIĞINI YAPMIYORUM, BENİM USTAM ÇOK DEĞERLİDİR”

Parlakoğlu konuşmasında “çıraklığını yapmadığım işin ustalığını yapmıyorum” diyerek şöyle devam etti, “Benim ustamın ismi Yılmaz bayan kuaförüydü. Araçlarımıza da güzellik merkezi özeni gösteriyoruz diyerek kastettiğim buydu. Ben bayan kuaföründe yetiştim. Bana disiplini öğreten, düzeni öğreten kendisiydi. Çalışanlarımı nasıl yöneteceğimi ve nasıl motive sağlayacağımı öğrendim.”

“İŞ GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Parlakoğlu iş güvenliğine değinerek, “İşyerimizde, iş güvenliğine fazlasıyla önem veriyoruz. Çalışanlarımız görsün ve eldivenini takmıyorsa tabelayı görüp taksın diye duvarlarımızda uyarı levhaları var. Örnek olarak, makinayı çalıştırmadan önce kontrol et, arızalı takım ve malzeme kullanma, gözünü makinadan ayırma gibi uyarı tabelalarımız var.” dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum